Tiroidita, cicatricele şi slăbirea prin hipnoză

Câteva dintre cititoarele noastre ne-au cerut sfatul în privinţa opţiunilor de slăbire prin hipnoză, a posibilităţilor de ştergere a semnelor din naaştere şi a cicatricelor, a pericolului tratamentului pentru tiroidită în sarcină şi a metodelor de stopare a căderii părului. Oana le răspunde.
  • Publicat:
Tiroidita, cicatricele şi slăbirea prin hipnoză

Câteva dintre cititoarele noastre ne-au cerut sfatul în privinţa opţiunilor de slăbire prin hipnoză, a posibilităţilor de ştergere a semnelor din naaştere şi a cicatricelor, a pericolului tratamentului pentru tiroidită în sarcină şi a metodelor de stopare a căderii părului. Oana le răspunde.

Slăbire prin hipnoză

„Ajută hipnoza la slăbire definitivă?”

Este posibil, dar nu garantez eu aceasta, pentru că sunt mulţi factori subiectivi implicaţi, de la cauzele îngrăşării, gradul de implicare în problemele psihologice până la priceperea psihoterapeutului.

Însă din ce în ce mai mulţi psihologi explorează şi abordează tulburările de alimentaţie prin această metodă, dacă îţi stârneşte interesul şi încrederea. Sunt sigură însă că reprezintă un bun punct de plecare şi suport în schimbarea obiceiurilor alimentare într-o direcţie cât mai sănătoasă.

Ştergerea cicatricelor  

„În urma unor furuncuri ieşite pe picior mi-au rămas pete foarte urâte şi vizibile. Se poate să îmi recomandaţi o cremă eficientă?”

Depinde de „urme”, dacă sunt şi cicatrici, denivelări, lipsă de ţesut, ori doar pete hiperpigmentare. Există terapii cu lumină –  lumina intens pulsată şi laser, mult mai eficiente decât „cremele” întrucât şi cauzele sunt mai profunde.

Îmi cade părul!

„De anul trecut, îmi cade foarte rău părul, deja acum sunt aproape cheală. Am folosit diverse soluţii şi tratamente, dar fără rezultat. Părul care cade nu are putere să se regenereze, analize în limite normale. Am fost la un consult dermatologic dar fără rezultate. Mai există vreo şansă să aflu care este cauza acestei probleme? Există vreun tratament eficace?”

Aţi putea încerca o altă terapie eficientă-mezoterapia scalpului, www.doctornedelcuioan.ro

Tiroidita şi sarcina

„În urmă cu 4 ani, am fost diagnosticată cu tiroidită. De atunci iau tratament cu eutirox de 50. Acum sunt însărcinată în 5 săptămâni, un medic specialist mi-a recomandat să schimb doza la 75 şi unul să rămân cu 50. Vă rog frumos îmi puteţi spune care este alegerea corectă, îmi doresc ca bebe să nu ai aibă probleme din această cauză. Vă mulţumesc!”

Medicul endocrinolog este cel mai potrivit în această situaţie să vă îndrume, mai ales cu privire la dozarea eutiroxului. Sunt sigură că are şi experienţă, dar s-a orientat şi după valorile care reies din analizele hormonale efectuate.

Semn din naştere

„Am 33 de ani şi am un semn din naştere pe toată suprafaţa mâinii drepte. Aş dori să ştiu dacă se poate elimina cu ajutorul laserului.”

Depinde ce fel de semn – dacă este o leziune hipercromă, hipocromă, vasculară (un hemangiom)… Mergeţi la o clinică performantă dermatologică, cum este cea din cadrul Spitalului Colentina. Întrebaţi de dr. Carmen Curea. Mult succes!

Citeşte şi: Adio cicatrici, vergeturi şi riduri. Fă cunoştinţă cu DermaPen, stiloul care le şterge

Vom avea un tratament cu adevărat eficient împotriva căderii părului

Hipnoza trateaza obezitatea

Hipnoza – tratament pentru durerile de stomac ale copiilor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Dureri musculare şi de cap
Dureri musculare şi de cap
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân