Publicația online Ce se întâmplă, Doctore? lansează campania „FII EROUL COMUNITĂȚII TALE!” De la EROI pentru SUPEREROI!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Publicația online Ce se întâmplă, Doctore? lansează campania „FII EROUL COMUNITĂȚII TALE!” De la EROI pentru SUPEREROI!

Ce înseamnă, în zilele noastre, să fii erou? Un simplu gest, o atingere pe umăr, o vorbă bună, o îmbrățișare atunci când contează cel mai mult, o donație pentru o cauză nobilă și devenim eroi în fiecare zi pentru copiii noștri, pentru bătrânii noștri, pentru cei care au nevoie de susținerea noastră.

Campania „FII EROUL COMUNITĂȚII TALE” te îndeamnă să lupți pentru semenii tăi și pentru supereroii din linia 1, pentru întreg personalul medical, extrem de încercat în aceste momente critice. Frontul de luptă e diferit – nu sunt tranșee, nu riști să fii lovit de gloanțe, poate doar de cel al nepăsării, dar cu siguranță aportul pe care îl poți aduce este foarte important!

De pe canapea, cu smartphone-ul în mână, sau de la laptop, cu un simplu răspuns corect, un spital ales de tine va avea șansa de a beneficia de 25,000 de lei în echipamente medicale de protecție.

Regulamentul este foarte simplu și poate fi găsit pe eroulcomunitatii.csid.ro.

Iată câteva detalii.

Concursul la care face referire prezentul regulament se va desfășura în perioada 7 octombrie – 22 octombrie. Înscrierile în concurs se vor putea face începând cu data de 7 octombrie, ora 08:00, până la data de 21 octombrie, ora 23:59, pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro.

Câștigătorul va fi desemnat în data de 22 octombrie pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro și pe social media CSID – Facebook, Instagram, Youtube – prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org.

În fiecare zi din cursul săptămânii (de luni până vineri), organizatorii vor posta o întrebare pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro. Răspunsul corect este „ascuns” în Articolul Zilei, postat zilnic pe csid.ro. În total vor fi 11 articole publicate.

Fiecare participant poate răspunde la întrebarea zilei o singură dată. Prin urmare, dacă răspunde corect la toate cele 11 întrebări, va intra în tragerea la sorți cu 11 șanse.

Pentru a răspunde la întrebarea zilei, participantul trebuie să intre pe pagina eroulcomunitatii.csid.ro, să selecteze răspunsul pe care îl consideră corect, să aleagă un spital din lista propusă pentru care dorește să fie EROU și să treacă la pasul următor prin apăsarea butonului TRIMITE RĂSPUNSUL.

Următorul pas constă în completarea detaliilor personale: nume, prenume, vârstă, adresă de e-mail și număr de telefon.

După ce participantul a completat câmpurile aferente poate trece mai departe pentru a vedea dacă răspunsul pe care l-a ales este corect sau greșit.

La finalul concursului va fi desemnat un singur câștigător!

Câștigătorul devine astfel EROU pentru COMUNITATEA sa, PREMIUL CÂȘTIGAT, în valoare de 25,000 DE LEI în echipamente medicale de protecție, fiind înmânat direct de organizator către SPITALUL ales de câștigător.

Citește pe site-ul campaniei întreg regulamentul!

Te așteptăm pe eroulcomunitatii.csid.ro să fii EROU pentru SUPEREROI!

„Fii eroul comunității tale” este o campanie realizată de Ce se Întâmplă, Doctore? și Asociația WISE și susținută de Transgaz.

Publicația online csid.ro este cel mai citit site din România conform BRAT.RO în categoria Sănătate și Îngrijire personală, înregistrând în luna septembrie 2.288.905 cititori online și 9.757.962 de afișări.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”