Pentru un sistem imunitar puternic

ImunactivTM contine o combinatie unica din patru substante active ce ajuta la imbunatatirea imunitatii organismului uman si ofera protectie impotriva racelilor si a gripelor.
  • Publicat:
Pentru un sistem imunitar puternic
no title

ImunactivTM contine o combinatie unica din patru substante active ce ajuta la imbunatatirea imunitatii organismului uman si ofera protectie impotriva racelilor si a gripelor. Componenta revolutionara este Beta-glucanul, o substanta naturala, a carui principala functie este reprezentata de activarea celulelor imunitatii numite „macrofage“.

Macrofagele recunosc germenii si celulele moarte sau deteriorate, pe care le absorb si le distrug. Vitamina C stimuleaza sistemul imun al organismului, prevenind imbolnavirile diverse, atât microbiene cât si virale. Zincul este un element cheie pentru functionarea sistemului imun, iar lipsa acestuia poate duce la aparitia unor importante probleme de sanatate.

Bioflavonoidele sunt recunoscute de mult timp pentru efectul benefic asupra rezistentei organismului, in principal prin stimularea apararii imune nespecifice.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Feminismul dauneaza sanatatii
Feminismul dauneaza sanatatii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân