(P) Myrtilovit – un produs recomandat diabeticilor

Eşti în căutarea unui produs care să îţi regleze şi stimuleze metabolismul? Eşti diabetic şi vrei un supliment alimentar eficient, gândit special pentru nevoile tale?
(P) Myrtilovit – un produs recomandat diabeticilor

Eşti în căutarea unui produs care să îţi regleze şi stimuleze metabolismul? Eşti diabetic şi vrei un supliment alimentar eficient, gândit special pentru nevoile tale?

Tocmai ce ai găsit produsul căutat!
Este vorba despre un supliment alimentar obţinut din fructe de afine şi cătină, vitamine, oligominerale şi fructooligozaharide – prebiotice eficiente.

MYRTILOVIT – un produs creat de laboratoarele Parapharm pe baza de plante cu efecte benefice metabolismului şi gândit special pentru diabetici, dar şi pentru orice persoană îşi doreşte un stil de viaţă sănătos şi o stare generală de sănătate bună.

Care sunt secretele MYRTILOVIT?
Un supliment alimentar eficient are întotdeauna o compoziţie complexă şi completă, ideală pentru sănătatea întregului organism.
Iata care sunt ingredientele secrete MYRTILOVIT:

AFINELE:

Principiile active din fructele de afin au un binecunoscut rol diuretic, antiinflamator, antidiareic, antihelmintic, antiseptic urinar, adjuvant în tratamentul de bază al diabetului.
Uşor coronaro-dilatatoare, ele asigură reglarea cardiovasculară, protejează pereţii vaselor sanguine, protejează organismul împotriva radiaţiilor.
De asemenea, la nivelul ochiului activează regenerarea purpurii retiniene şi sensibilizează fotoreceptorii.

Sunt recomandate în caz de diaree, enterocolite de fermentaţie, enterocolite de putrefacţie, oxiurază, diabet, infecţii urinare.
Dar şi în arterite ale membrelor inferioare, ateroscleroza cerebrală, sechele dupa infarct, coronarite, maladii vasculare ale diabeticilor.

Taninurile conţinute de afine au proprietăţi antidiaretice şi antiseptice. Ele aglutinează bacteriile din fibra microbiană, oprind fermentaţia sau putrefacţia.
Tot ele sunt responsabile de coagularea plăgilor sanguinolente.

Flavonoidele conţinute de afine au importante şi variate proprietăţi farmacologice. 100% naturale (ele fiind produse de plante, ca mod de apărare împotriva paraziţilor, bacteriilor şi anti-distrugerea celulelor), flavonoidele sunt antioxidanţi puternici şi agenţi chelatanţi pentru metale, apărând vitaminele de pericolul oxidării.

Pigmenţii vegetali (antocianidele), cei care dau culoarea albastră fructelor, au acţiune antiinflamatoare şi protectoare împotriva radiaţiilor.

Mirtilina din fructe acţionează ca factor antibacterian eficient, penetrând celula bacteriei şi afectându-i vitalitatea.
Administrată pe cale bucală, acţionează hipoglicemic, putând să înlocuiască insulina sau să se asocieze cu aceasta în cazuri grave.

FRUCTELE DE CĂTINĂ:

Ca şi afinele, şi cătina reprezintă, în sine, o întreagă farmacie.

Constituie cea mai bogată sursă de vitamina A, C şi E, carotenoizi şi flavonoizi, întreg complexul de vitamine B, Omega-3 şi microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu şi potasiu).

Fructul de cătină este un recunoscut tonifiant general, vitaminizant, protector coronarian, antiaterosclerotic.

În plus, îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului, asigură troficitatea celulei hepatice. Şi este şi un imunostimulator puternic, trofic retinian, antianemic şi remineralizant.

CROMUL:

Cromul este un element esenţial pentru metabolizarea proteinelor, lipidelor şi a carbohidraţilor şi menţinerea unui nivel normal al glicemiei printr-o corectă utilizare a insulinei. Este folositor atât persoanelor cu diabet, cât şi celor cu hipoglicemie.

Carenţa de crom poate duce la anxietate, oboseală, intoleranţă faţă de glucoză (mai ales la persoanele cu diabet), metabolism incorect al aminoacizilor şi creşterea riscului de ateroscleroză.

RIBOFLAVINA:

Riboflavina, mult mai cunoscută publicului larg drept Vitamina B2, este responsabilă pentru protejarea ţesuturilor organismului.
Este, aşadar, esenţială pentru menţinerea şi repararea lor şi, în special, a cristalinului ochiului. Poate să ajute la prevenirea apariţiei cataractei şi la opacifierea cristalinului cea care slăbeşte vederea.

FRUCTOOLIGOZAHARIDELE:

Reprezintă un tip unic de carbohidraţi solubili şi nedigerabili (fibre), extrem de utili pentru sistemul digestiv.

Unicitatea lor se manifestă în momentul ajungerii la nivelul colonului unde sunt utilizate în mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii) pentru înmulţire şi dezvoltare.
O populaţie microbiană sănătoasă influenţează digestia, absorbţia substanţelor nutritive, eliminarea toxinelor, fortifică sistemul imunitar şi reduce pH-ul la nivel intestinal.

Stagnarea alimentelor în intestine produce toxine şi oferă un teren benefic pentru bacteriile dăunătoare împiedicând intestinul să absoarbă nutrienţii de calitate.

Haide să trecem în revistă, pe scurt, multiplele beneficii ale produsului MYRTILOVIT:

  • Previne complicaţiile diabetului. Ca să dăm doar câteva exemple, reduce simptomatologia în retinopatia asociată diabetului, protejează retina şi cristalinul.
  • Menţine un nivel normal al glicemiei şi îmbunătăţeşte metabolismul glucidic, lipidic şi protidic.
  • Accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile şi reglează tranzitul intestinal.
  • Susţine acţiunea probioticelor, crescând nivelul de bifidobacterii şi reglează echilibrul acid-alcalin.
  • Creşte acuitatea vizuală pe timp de noapte şi capacitatea de distingere a culorilor şi, în acelaşi timp, creşte şi rezistenţa la infecţii, fiind un excelent imunostimulator.
  • Acţionează ca un antioxidant şi ca un element de detoxifiere a întregului organism.
  • Reduce pofta de dulce şi asigura necesarul şi biodisponibilitatea vitaminelor şi mineralelor.
  • În plus, este un recunoscut antiinflamator.

Alfă mai multe detalii despre produs si sfaturile specialiştilor pe http://www.quantumpharm.ro