(P) Minimarțienii au pregătit în această toamnă un pachet special pentru imunitate: Minimarțieni Gummy cu Echinacea cu mască pentru copii

  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Minimarțienii au pregătit în această toamnă un pachet special pentru imunitate: Minimarțieni Gummy cu Echinacea cu mască pentru copii

A venit toamna și frigul? Ce bucurie! Cu Minimarțieni copiii noștri sunt protejați și își pot continua joaca afară!

Chiar dacă avem încă o toamnă blândă cu noi, frigul serii, al dimineții și căldura zilei se alternează într-o manieră care nu este întotdeauna ușor de suportat de organismele noastre obișnuite cu temperaturile mari și constante ale verii.

În plus, odată cu temperaturile scăzute au revenit și ploile (pământul nu se poate supăra, din contră, el este chiar recunoscător ploilor).

Cu toate astea nu ne dăm duși de afară. Mai ales copiii noștri sunt cei care experimentează acum cel mai frumos joc posibil, acela al toamnei. Ce frumos se joacă de-a fotbalul cu frunzele uscate, cu ghindele sau castanele care cad din copac și ei le adună migălos de fiecare dată, de parcă ar fi bănuți de aur care trebuie păstrați cu grijă în cufărul cu comori de acasă.

Se întunecă mai devreme, se face frig seara, dar ei continuă joaca afară la lumina felinarelor fiindcă și această joacă pe seară și pe întuneric are atât de mult farmec.

Va urma și iarna cu siguranță, mult mai neprietenoasă și mai rece, dar tot atât de mult de îndrăgită de cei mici care de-abia așteaptă zăpada, gheața și joaca în aerul rece tăios de iarnă, pentru ca apoi să intre în casă să se încălzească și să mănânce portocale.

Astfel că trebuie să avem grijă să ne pregătim copiii pentru bucuriile toamnei și iernii, suntem aici să îi susținem ca să se poată bucura de joaca afară în orice anotimp.

Pentru că toamna și iarna este și perioada cu multe răceli, secreții nazale, tuse, este important să le pregătim cum se cuvine micul organism pentru această perioadă și să le întărim imunitatea.

Pentru susținerea imunității copiilor, ne ajută întotdeauna Minimarțienii. Sunt cunoscuți de mămici și îndrăgiți de cei mici!

Minimarțienii Gummy cu Echinacea sunt un complex de vitamine, minerale îmbogățit cu echinacea pentru copii creat special pentru susținerea unui sistem imunitar puternic. Sunt sub formă de jeleuri gumate cu arome fructate, fiind extrem de plăcute de cei mici. Se pot administra zilnic câte 2 jeleuri gumate pe zi.

În toamna aceasta Minimarțieni Gummy cu echinacea vine și cu o surpriză: pachetul special pentru imunitate: la fiecare cutie de Minimarțieni Gummy cu echinacea cumpărată primești o mască de protecție specială pentru copii. Masca de protecție este din bumbac, are un design atractiv pentru a fi purtată mai ușor de cei mai mici și poate fi refolosită.

Nu vă temeți de toamna și de iarna rece! Minimarțieni este alături de familiile noastre oferind protecție și imunitate celor mici!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”