(P) Colagenul rapid cu brevete de colagen marin înseamnă articulaţii mobile la orice vârstă!

ColaFast-Colagen Rapid este singura formula de pe piaţă cu particule mici de colagen marin brevetat, care sunt absorbite rapid şi eficient la nivelul articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor.
  • Publicat:
(P) Colagenul rapid cu brevete de colagen marin înseamnă articulaţii mobile la orice vârstă!

Pentru a ne bucura de un stil de viaţă activ indiferent de vârstă este important să acordăm o atenţie deosebită articulaţiilor. Activităţi simple ca mersul pe jos, urcarea şi coborârea scărilor, mersul pe bicicletă ne pot pune în dificultate când ne confruntăm cu rigiditate musculară şi durere articulară. Majoritatea acestor dureri sunt de obicei de scurtă durată când suntem tineri şi pot fi cauzate în principal de suprasolicitarea articulaţiei.


În cazul persoanelor vârstnice, aceste dureri se întind pe perioade mai lungi, se accentuează în sezonul rece şi sunt cauzate de leziuni repetate la nivel articular, dar şi de carenţa de colagen.

Colagenul, supranumit şi elixirul tinereţii, prezintă efecte benefice atât în menţinerea pielii ferme şi elastice, cât şi în menţinerea articulaţiilor flexibile şi mobile.

Colagenul este o substanţă proteică produsă în mod natural în organism şi este prezent în piele, ligamente, tendoane şi cartilaje. Odată cu înaintarea în vârstă, sinteza proprie de colagen scade, de aceea menţinerea unui nivel optim de colagen din sursă externă reprezintă un pas fundamental în menţinerea articulaţiilor sănătoase şi flexibile.

Studiile ştiinţifice au demonstrat că administrarea externă de colagen stimulează organismul să producă colagen şi reduce de asemenea inflamaţia la nivel articular.

Cele mai obişnuite formule de colagen sunt cele de origine bovină. Acest colagen se dezintegrează uşor în timpul procesului digestiv pierzându-şi astfel proprietăţile înainte de a ajunge la articulaţia afectată.

ColaFast-Colagen Rapid este singura formula de pe piaţă cu particule mici de colagen marin brevetat, care sunt absorbite rapid şi eficient la nivelul articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor.

Secretul absorbţiei rapide a capsulei de ColaFast Colagen Rapid constă în dimensiunea mică a particulei de collagen (2000-3000 daltoni) faţă de cea a particulei de colagen animal (de până la 100000 daltoni) sau chiar a celei de colagen marin (de până la 10000 daltoni).

Este bine de ştiut atunci când alegem să administrăm colagen din surse externe că gradul de absorbţie în organism creşte odată cu reducerea dimensiunii particulelor de colagen.

ColaFast Colagen Rapid conţine o formulă unică, ce combină 3 tipuri de colagen:

  • Colagen Cartidyss- formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare
  • Colagen Collys – formulă brevetată extrasă din peste marin
  • Colagen nativ tip II (formulă îmbogăţita cu Vitamina C)

Vitamina C joacă un rol cheie în producerea colagenului, în absenţa acesteia organismul nu  poate produce colagen.

O capsulă pe zi de ColaFast Colagen Rapid asigură mobilitatea articulaţiilor, tendoanelor, ligamentelor şi reduce durerea şi inflamaţia la nivel articular, fără să prezinte efecte adverse chiar şi atunci când se administrează pe perioade lungi de timp. ColaFast Colagen Rapid este potrivit tuturor, indiferent de vârstă, pentru cei tineri ColaFast oferă protecţie articulară, iar pentru seniori oferă mobilitate articulară, fiind indicat în artroze, artrite, hernii de disc, discopatii lombare etc.

Pentru mai multe informaţii şi consultanţă personalizată despre ColaFast Colagen Rapid, accesaţi site-ul: good-days.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0762.619.246.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”