(P) Ce poate face laptele pentru tine

  • Publicat:
(P) Ce poate face laptele pentru tine
(P) Ce poate face laptele pentru tine

Aceasta bautura aparent banala ascunde o multime de surprize placute nu numai pentru sanatate, dar si pentru frumusete.

Datorita celor peste o suta de substante nutritive necesare organismului nostru, laptele este asimilat de catre acesta in proportie de 97%, iar efectele nu vor intarzia sa se vada: calciul iti face oasele mai rezistente si contribuie la o silueta de invidiat, carbohidratii iti dau mai multa energie, zincul intareste sistemul imunitar iar vitamina A imbunatateste vederea si mentine parul sanatos.

Acestea sunt doar o parte din beneficii pentru ca, atunci cand bem un pahar de lapte consumam, de fapt, 20 aminoacizi, peste 10 acizi grasi, 4 feluri de lactoze, 25 vitamine, proteine si peste 45 de elemente minerale, care in cazul laptelui ambalat sunt pastrate in conditii mai bune datorita procesului de prelucrare prielnic conservarii tuturor acestor elemente.

In aceste conditii, consumul regulat de lapte poate face minuni pentru sanatate, lucru confirmat de specialisti renumiti din frumusete, nutritie sau fitness, printre care Cori Gramescu, Serban Damian sau Alin Popescu.

Acestia te asteapta pe www.bealapte.ro sa iti arate cum spunand „Da, lapte!” in fiecare zi spui, de fapt, Da, sanatatii si frumusetii.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân