Noutăţi de sănătate la început de iarnă

  • Publicat:
Noutăţi de sănătate la început de iarnă

Cu toţii asistăm în ultima perioadă la o tendinţă de schimbare a stilului de viaţă datorată urbanizării, caracterizată prin alimentaţie dezechilibrată de tip fast food, mâncat pe fugă, stres.
Cu toate ca opţiunile alimentare sunt multiple, de multe ori ele nu asigură un aport optim de vitamine şi minerale atât de necesar organismului.

osteozone
OsteoZONE- pentru tulburările de metabolism cauzate de lipsa calciului

Pentru menţinerea stării de sănătate, calciul este un element esenţial pe parcursul întregii vieţi, iar pentru a se putea fixa în organism nu acţionează singur ci, are nevoie de alte vitamine şi minerale precum: Vitamina D3, Magneziu, Vitamina B6, Vitamina C, Vitamina K1, Zinc.

Gama OsteoZONE combină concentraţii echilibrate de Calciu cu minerale (Mg, Zn) şi vitamine (vit. C,vit D3, vit.K) pentru a susţine sistemul osos la persoanele cu viaţă activă, dar şi în perioadele de creştere sau la vârstnici. OsteOZONE Senior : 16 lei, Junior: 18 lei, Vital: 20 lei, Optimizer: 20 lei

 

Touch
Noul produs Touch Antibacterial: săpunul solid

Ştiai că peste 70% din cele mai frecvente boli infecţioase (gripă, hepatită, viroze, parazitoze, bolile digestive) sunt cauzate de contaminarea mâinilor cu diverse bacterii?

Pentru prevenirea acestui lucru una dintre cele mai eficiente metode este spălarea mâinilor cu apă şi săpun cât mai des posibil.

Săpunul solid Touch este disponibil în trei variante: Clasic, Violet si Kids, cu o formulă antibacteriană ce elimină 99,99 % din bacterii. Această formulă este îmbogăţită cu glicerină, pentru ca mâinile tale să fie curate şi hidratate. Preţ 3.20 lei

 

Plantele în slujba imunităţii

GanoderMAX este un supliment alimentar pe bază de ganodermă şi cătină, doua plante cu binecunoscute proprietăti imunomodulatore.

Produsul este de asemenea un hepatoprotector, antiviral, vitaminizant, mineralizant si vitalizant, recomandat în deficienţe imunitare, hepatite virale, convalescenţă, astenie.


GanoderMax (ganoderma+catina) de la Dacia Plant este disponibil în Farmaciile Belladonna la preţul de 24,50 lei.

ganodermax

 

Pharmaceris
Protecţie pentru pielea sensibilă

Folosirea cosmeticelor speciale pentru piele sensibilă este esenţială pentru a avea unui ten frumos.

Gama Pharmaceris A include produse testate dermatologic ce asigură îngrijirea pielii sensibile, cu tendinţa spre alergii. Produsele nu conţin substanţe parfumate ori coloranţi, iar eficacitatea lor a fost testată pe un grup de subiecţi  cu predispoziţie spre alergii.

Pentru anotimpul rece, Pharmaceris A îţi face o ofertă limitată pentru a-ţi proteja pielea sensibilă: la orice produs din gama Pharmaceris A cumparat primeşti cadou o cremă de mâini Lipo-Protect.
Promoţiile sunt  disponibile în farmaciile Dona şi Sensiblu.

 

Uriage Pentru igiena, îngrijirea şi sănătatea familiei

ISOPHY conţine 100% Apă Termală Uriage, care este foarte bogată în săruri minerale : clorură de sodiu, magneziu, calciu (600mg), potasiu; oligo-elemente : cupru (75µg), zinc (160µg), mangan (154µg) şi silicon natural.

ISOPHY PICĂTURI x 18 unidoze pentru nas şi ochi (de la naştere) – picături sterile, cu vârf anatomic, asigură igiena şi îngrijirea nasului şi ochilor.

Se pot utiliza şi în cazul dermatitelor pleoapelor şi peri-orale, prin aplicare cu o dischetă de bumbac, 29 lei.

ISOPHY SPRAY nazal x 100ml (de la vârsta de 1 an) – elimină mucozităţile şi desfundă nasul, hidratează şi curăţă mucoasa nazală fără a o usca. Spray complet steril, fără conservanţi, prevăzut cu valvă anti-reflux pentru a păstra produsul steril şi cu 2 capete de administrare (poate fi folosit de 2 persoane concomitent), 42 lei.


Citeşte şi: Cele mai frecvente 5 boli ale sezonului rece şi cum le putem preveni

Combateţi sinuzita cu inhalaţii şi ceaiuri

Noutăţi cosmetice la început de iarnă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”