Noutăţi de sănătate în luna mai

Întâmpină primăvara cu energie şi entuziasm, pregăteşte-te pentru a fi într-o formă excelentă în vara ce va urma, iar la nevoie apelează şi la informaţiile noastre de sănătate. Iată o selecţie a noutăţilor din această lună.
  • Publicat:
Noutăţi de sănătate în luna mai

Întâmpină primăvara cu energie şi entuziasm, pregăteşte-te pentru a fi într-o formă excelentă în vara ce va urma, iar la nevoie apelează şi la informaţiile noastre de sănătate. Iată o selecţie a noutăţilor din această lună.

 

Colicile – primele dureri ale bebeluşului

80% dintre bebeluşi, trec prin perioada colicilor după prima săptămână de viaţă. Principala cauză de apariţie a colicilor este digestia incompletă, datorată imaturităţii aparatului digestiv al bebeluşului.
Fiecare copil este diferit, la fel şi intensitatea durerii resimţite. Câteva lucruri simple te vor ajuta pe tine şi pe bebeluş să treceţi mai uşor peste această perioadă:

– puneţi o compresă  caldă pe abdomenul sugarului;
– balansaţi bebeluşul într-un scaun special sau într-un leagăn;
– faceţi micuţului o baie cu apă călduţă;
– mangâiaţi-l blând pe burtică.

Aceste acţiuni pot calma pe moment durerea bebeluşului, dar pentru a preveni şi alina eficient colicii, puteţi folosi Alinan Happy Drink.

Alinan Happy Drink are o compoziţie naturală şi unică: muşeţel, melisă şi ulei de anason, alină colicile bebeluşilor hrăniţi cu biberonul.
Muşeţelul şi melisa au proprietăţi antispastice, calmând spasmele gastrice şi intestinale, iar anasonul stelat cu proprietăţile lui digestive şi carminative, împiedică fermentaţia şi ajută bebeluşul să elimine gazele. Astfel, se va linişti şi va adormi mult mai uşor.

Pentru bebeluşii care sunt alăptaţi la sân, există Alinan baby soluţie ce are în compoziţie extracte naturale din tei, melisă şi muşeţel. Înainte de alăptare, picăturile sunt puse pe sânul mamei, iar bebeluşul le primeşte în mod natural.

Gama de produse Alinan mai conţine: Vitamina C soluţie, Vitamina D3, Calciu, Magneziu şi B Complex.

Alinan

 

Tehnologia produselor cosmetice sterile în produsele Avene

Avene a introdus ambalajul unic şi brevetat care menţine o formulă sterilă pe toată durata folosirii acesteia.

Cu ajutorul sistemului D.E.F.I., este posibilă acum folosirea formulelor sterile, care nu conţin conservanţi de niciun fel, într-un tub de dimensiuni mari.

Este o combinaţie între 3 inovaţii concepută de Laboratoarele Pierre Fabre, care este unică în lume şi care garantează:
– produse dermatologice extrem de sigure care rămân STERILE pe toată perioada de valabilitate,
– formulă fără parabeni, conservanţi sau alte substanţe cu rol de conservanţi

Procedurile de fabricare şi ambalare sunt efectuate în condiţii sterile, conform standardelor privind medicamentele injectabile.

Avene

Acest proces de fabricaţie brevetat în exclusivitate dă posibilitatea  folosirii unui număr minim de ingrediente şi limitarea folosirii substanţelor care ar putea fi iritante.

Formulele sunt create cu un număr limitat de ingrediente esenţiale, astfel loţiunea de curăţare Tolérance Extrême conţine numai 6 ingrediente folosite, iar crema de hidratare 9 ingrediente.

Produsele Tolerance Extreme de la Avene sunt destinate tuturor tipurilor de piele sensibilă.

Tolerance Extreme Avene – Lapte de curăţare Hipoalergenic (50ml/70 lei)

Tolerance Extreme Avene – Cremă de hidratare Hipoalergenică (50ml/81 lei)

 

Protejează-ţi întreaga familie cu URACTIV
Uractiv

Studiile clinice au demonstrat că 50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de o formă de infecţie urinară, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii.

Dintre simptomele generale ale infecţiilor fac parte: urinările frecvente şi dureroase, disconfortul şi usturimile locale, durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară. 

Laboratoarele Fiterman au creat gama Uractiv pentru întreaga familie: adulţi, copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Uractiv menţine funcţionarea normală a rinichilor şi contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanţelor nocive, a produşilor toxici, substanţelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolice.
Uractiv se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. Şi nu uitaţi sa beţi multe lichide!

La fel de importantă este şi depistarea cât mai precoce a infecţiilor urinare pentru a fi tratate corespunzător. Uractiv test identifică în urina prezenţa eritrocitelor, nitriţilor şi leucocitelor. Acest test este similar cu cele ce se efectuează în laborator şi furnizează rapid informaţii despre existenţa bolii. Uractiv test se oferă cadou la achiziţionarea fiecărui produs din gamă.

Preţuri recomandate: Uractiv capsule 25 lei, plicuri 25 plicuri, Sirop 28 lei, Uractiv Junior 25 lei, Uractiv Mami 25 lei.

 

life-care.com Capsule pentru memorie Fitne

Sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 16 ani supuse la solicitări psihice intense, elevilor şi studenţilor pentru creşterea performanţelor şcolare, vârstnicilor pentru întârzierea proceselor degenerative ale sistemului nervos.

Ingredientele acţionează asupra creierului şi stimulează oxigenarea cerebrală.

L-glutamina îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, iar Vitamina B creşte capacitatea de efort intelectual.

Ingredientele conţinute: Vitamina PanMol- (germeni Chinoa bogati in vitamine, L-Glutamina, celuloza de hidropropilmetil (capsula), extract de sizandra, extract de ceai verde, extract de rhodiola rosea, extract de mate, elemente de separare a sarurilor din magneziu de acizii grasi din alimentatie, manioca.

Disponibile pe www.life-care.com la preţul de 129 lei.

 

Sănătate pentru bebeluş şi un plus de confort pentru tine cu Philips AVENT
Philips Avent

Noua gamă Philips AVENT Natural vine în sprijinul mamelor pentru a le asigura copiilor o hrănire corectă, în timp ce au grijă şi de confortul lor şi vă prezintă două produse noi:

Noua pompă electrică pentru sân Philips AVENT Natural SCF332/01 le ajută pe mame să obţină cu uşurinţă mai mult lapte fără a sta aplecate, eliminând astfel probabilitatea apariţiei durerilor de spate.

Pompa electrică pentru sân este extrem de utilă imediat după naştere, atunci când deseori canalele mamare sunt înfundate. Produsul are trei setări pentru reglarea intensităţii absorbţiei în funcţie de gradul de confort al fiecărei mame.

Setul pentru nou-născuţi Philips AVENT Natural SCD290/01 este creat astfel încât bebeluşii să aibă o poziţie comodă, în timp ce se hrănesc adecvat. Acesta include patru biberoane, o suzetă pentru copii între 0-6 luni şi o perie pentru curăţarea corespunzătoare a sticlelor. 

Prin designul lor unic, biberoanele din setul pentru nou-născuţi, din gama Natural, au o formă ergonomică şi pot fi cuprinse cu uşurinţă chiar şi de mâinile bebeluşilor. Setul conţine 2 biberoane de 125 ml şi 2 biberoane de 260 ml, fabricate din polipropilenă, fără BPA, 100% sigure pentru sănătatea bebeluşului.

Tetinele biberoanelor au o formă asemănătoare mamelonului mamei. Astfel, bebeluşul va avea o tranziţie uşoară de la alăptare la biberon.
Tetinele din gama Philips AVENT Natural sunt prevăzute cu un sistem inovator anti-colici datorită supapei care asigură pătrunderea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

 

Tonifiere şi slăbire

XL-S Duo poate avea efect dublu: este un bun adjuvant în curele de slăbire şi contribuie la tonifierea organismului în acelasi timp.

Ingredientele active conţinute sunt naturale: extractul din arborele de cacao şi ceai verde ajută la arderea caloriilor depozitate în organism, iar extractul de măr reduce absorbţia de carbohidraţi şi diminuează senzaţia de foame.

Cum îţi tonifică organismul?
Anghinarea, pătrunjelul, grepfruitul, feniculul şi coacăzele negre conţinute acţionează sinergic pentru a facilita drenajul şi eliminarea excesului de apă.
Extractul de ananas ajută la îndepărtarea celulitei şi la îmbunătăţirea aspectului pielii.

Pret recomandat/pachet: 75 lei
XL-S Duo este disponibil în farmacii şi online pe site-ul www.xl-s.ro

XL-S

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân