Liposuctie sau sport?

Cititoarele intreaba specialistul.
  • Publicat:
Liposuctie sau sport?
Liposuctie sau sport?

Problema mea este ca m-am ingrasat in zona burtii si a sol­durilor si nu pot sa slabesc. Ma intereseaza informatii de­spre o liposuctie: preturi, riscuri, clinici unde se realizeaza.

Pana la lipoaspiratie – care este totusi o interventie chirurgicala destul de agresiva – mai exista si alte metode: autosuprave­gherea alimentatiei si pu­tin sport pot face minuni nu numai in ceea ce pri­veste silueta, dar si starea psihica, autoperceptia, in­crederea in sine.

Mai exis­ta si mezoterapia antigrasi­me (tratament local) – de exemplu, la Miko Beauty Center si alte cabinete de dermatologie estetica. Costul lipoaspiratiei depinde de zona operata si poate depasi 1.000 euro.

Informatii despre hemoroizi

Va rog sa-mi spuneti cat mai multe despre hemoroizi. De curand, am inceput sa ma con­frunt cu aceasta problema si am dureri in aceasta zona.
 
Hemoroizii se manifesta prin prezenta de sange proas­pat in scaun. Durerile de care vorbiti pot semnala o afectiune la nivelul rec­tu­lui, cauzata fie de consti­pa­tie, fie de ruperea unui papilom viral, ori o fisura anala, un abces perianal etc. Mergeti la un proctolog pentru o consultatie.

Despre pilula

Am 20 de ani si am inceput de o luna sa iau anticonceptionale la recomandarea medicului de familie. Am terminat cele 21 de zile de luat pilula, dar in timpul acesta am avut scurgeri cam abundente de menstruatie. Am inteles ca se face o pauza de 7 zile si apoi se incepe tableta a doua.

Numai ca in cazul meu a inceput mai devreme men­struatia. Ce ma sfatuiti sa fac sa nu mai astept cele 7 zile de pauza si sa iau tableta sau sa astept cele 7 zile?

Trebuie sa asteptati cele 7 zile si sa respectati intoc­mai sfaturile medicului.

Citeste si Vrei sa slabesti? Mananca bine!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cancerul mamar: alimente de evitat
Cancerul mamar: alimente de evitat
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân