Eliminarea aluniţelor şi slăbirea după sarcină

Două dintre cititoarele noastre ne-au cerut sfatul în privinţa eliminării aluniţelor, respectiv slăbitului după sarcină Oana le răspunde.
  • Publicat:
Eliminarea aluniţelor şi slăbirea după sarcină

Două dintre cititoarele noastre ne-au cerut sfatul în privinţa eliminării aluniţelor, respectiv slăbitului după sarcină Oana le răspunde.

Eliminarea aluniţelor

Am două aluniţe, una situată pe nas, alta pe bărbie. Aş dori să le îndepărtez, dar fără să rămână semne.

Depinde de calitatea pielii tale şi despre aşa-numita predispoziţie la cicatrice cheloide. Nu este obligatoriu să rămâi cu semne, pentru că intervenţiile sunt limitate şi efectuate prin tehnici speciale, ce urmăresc criterii estetice. Eviţi, de asemenea, cicatricele post intervenţie dacă reuseşti să respecţi instrucţiunile medicului, să nu te expui la soare o anumită perioadă (câteva săptămâni) după intervenţie şi să tratezi leziunea cu creme speciale pentru evitarea cicatricelor.

Slăbirea după sarcină

Mă numesc Alina şi am 24 de ani. Am născut acum 2 luni un băieţel. Nu alăptez băiatul, motivul e că am avut un stres la naştere şi am pierdut laptele. Am vreo 67 kg nu pot să slăbesc, vreau să fiu din nou cum am fost la 50 kg.

În cazul tău, exerciţiul fizic moderat dublat de renunţarea la făinoase, dulciuri, grăsimi pentru perioada de câteva luni duce la revenire spectaculoasă, la greutatea de dinainte de sarcină. În paginile revistei noastre, chiar numărul curent, găseşti câteva îndrumări speciale pentru femeile care sunt în această situaţie. De cele mai multe ori, dieta de slăbire trebuie să fie urmată de un stil de viaţă echilibrat, pentru a evita oscilaţiile mari de greutate.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân