Biosept, aliatul tău în lupta cu infecţiile virale (P)

Biosept capsule şi-a dovedit eficienţa în peste 90% din cazurile de infecţii respiratorii, datorită plantelor cu puternic efect antiviral, antifebril şi antiinflamator.
  • Publicat:
Biosept, aliatul tău în lupta cu infecţiile virale (P)

Traversăm o perioadă grea pentru omenire, în care un nou coronavirus pune la grea încercare sănătatea oamenilor de pretutindeni. În acelaşi timp, de parcă nu ar fi fost suficient, sezonul este încă marcat de viroze, gripă şi, mai nou, de alergii, pe fondul revenirii naturii la viaţă.

Pentru a-ţi menţine sănătatea, dar şi pentru a-i proteja pe ceilalţi, este indicat să stai acasă în cazul în care ai o infecţie respiratorie.

Pentru uşurarea simptomelor, ai grijă la alimentaţie (evită lactatele, dulciurile, făinoasele, grăsimile şi prăjelile), odihneşte-te şi apelează la ceaiuri sau suplimente din plante medicinale, care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului şi sunt lipsite de reacţii adverse.

Plantele medicinale, alternativa naturală în combaterea virozelor

De la mic la cel mai mare, plantele medicinale sunt o alternativă naturală eficientă de tratament pentru viroze respiratorii şi răceli. Acestea au efecte antivirale, antiinflamatorii şi antifebrile, care reduc intensitatea simptomelor specifice virozelor, precum durerile musculare, de cap, febra, durerile în gât sau nasul înfundat.

Dar nu aştepta ca simptomele să se agraveze şi, desigur, uită de antibiotice – acestea nu au niciun efect asupra virusurilor!

Ia încă de la primele semne de răceală Biosept capsule, un antiviral natural de nădejde în această perioadă marcată de viroze, care nu are reacţii adverse, nici măcar în cazul administrării repetate.

Produsul conţine doar plante de calitate superioară, prelucrate după tehnologii moderne ce asigură o extracţie maximă a principiilor active.

Ingrediente-cheie care cresc imunitatea şi inhibă dezvoltarea virusurilor

Având la bază 5 ingrediente esenţiale – frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarţă de salcie şi cuişoare –, Biosept capsule asigură organismului o doză binemeritată de substanţe active care cresc imunitatea şi ameliorează simptomele virozelor, încă de la prima administrare.

Frunzele de măslin interacţionează cu proteinele din particulele virale şi inhibă replicarea virusurilor care produc răceală, gripă şi alte infecţii respiratorii, precum virusul respirator sinciţial, rinovirusul, influenza, coxsackie virus şi virusul para-influenza de tip 3. De asemenea, stimulează fagocitoza, crescând astfel răspunsul imun al organismului.

Lichenul de piatră, la rândul său, are proprietăţi antiinflamatoare (la fel ca ibuprofenul) şi antivirale. Acesta stimulează şi fluidifică secreţiile bronhice şi ameliorează tusea, răguşeala şi durerile în gât.

Mugurii de plop au efecte antiseptice, antiinflamatoare, analgezice şi expectorante, ceea ce contribuie la ameliorarea simptomelor afecţiunilor respiratorii, cum ar fi bronşita, laringita, gripa, răceala etc.

Scoarţa de salcie are proprietăţi antifebrile, antiinflamatoare, sudorifice şi antialgice, fiind utilă în combaterea durerilor de cap, a febrei şi a altor simptome specifice virozelor respiratorii.

Cuişoarele, datorită eugenolului pe care îl au în compoziţie, au capacitatea de a inhiba dezvoltarea virusurilor şi ajută la reducerea inflamaţiilor care determină apariţia durerilor de cap sau a celor de gât.

Efecte benefice dovedite ştiinţific

Biosept capsule şi-a dovedit eficienţa în peste 90% din cazurile de infecţii respiratorii, datorită plantelor cu puternic efect antiviral, antifebril şi antiinflamator. Eficienţa produsului a fost testată pe 138 de pacienţi, iar rezultatele sunt mai mult decât încurajatoare:

  • 92% dintre subiecţi au constatat dispariţia simptomelor specifice virozelor respiratorii (febră moderată, dureri de spate, rinoree, nas înfundat, dureri în gât, tuse seacă) în 5-7 zile de la iniţierea tratamentului
  • Aproape 99% au scăpat de febră chiar după primele administrări
  • 97% dintre aceştia au constatat o ameliorare semnificativă a durerilor în gât şi a răguşelii
  • Peste 80% dintre participanţi au sesizat remiterea tusei

Mod de administrare:

  • pentru copii peste 12 ani şi adulţi se recomandă administrarea în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.
  • în cazul copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Produsul este contraindicat copiilor sub 6 ani, gravidelor şi femeilor care alăptează, precum şi celor care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”