Apele sulfuroase, ideale pentru boli interne și externe

Apele sulfuroase pot fi răspunsul în cazul pacienților care suferă atât de boli interne, cât și de boli externe, prin conținutul de sulfurat.
  • Publicat:
Apele sulfuroase, ideale pentru boli interne și externe
Apele sulfuroase, ideale pentru boli interne și externe

Lupta cu pandemia de coronavirus este dusă de fiecare dintre noi, în fiecare zi. Și chair dacă nu ne confruntăm personal cu acest nou virus, suntem afectați de efectele acestuia atât pe plan emoțional, cât și profesional. Apele sulfuroase pot fi răspunsul. 

Viața ta a fost dată peste cap de la începutul acestei primăveri? Nu ești singurul în această situație. Și noi simțim la fel. Tocmai de aceea nu trebuie să cedezi nicio secundă. E obligatoriu să continui să trăiești și să te bucuri de fiecare zi, așa cum iți este dată ea.

Apele sulfuroase vindecă și în prezent extrem de multe boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminandu-se prin piele, intestin și rinichi.

Datorită temperaturii ridicate (38-60ºC), apa cu sulf de la Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice – degenerative, afecțiuni respiratorii și ginecologice.  Ele se pot folosi ca băi normale ( se stă în bazinul cu apă caldă timp de 15 minute), dar pot fi și ingerate.

Apele sulfuroase: ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

Crenoterapia, sau cura internă cu scade glicemia, fiind indicată în special persoanelor cu diabet. Aceasta ajută supraponderalii să scadă în greutate și reglează afecțiunile gastrice. Ingerată, apa cu sulf are un efect coleretic și elimină surplusul acumulat; ajută colectistul leneș, bila funcționează mai bine.

Apele minerale se folosesc și sub formă de aerosoli!

Aceștia oferă rezultate remarcabile în bolile aparatului respirator precum astmul bronșic,  sau pentru tratarea bolilor O.R.L.: sinuzite cronice, rinosinuzite alergice în afara puseelor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”