Apa vie in lupta cu maladii grave

Viata s-a nascut in apa, dar intr-una cu totul speciala. Este ipoteza conform careia datoram existenta noastra apei primordiale, care avea calitati deosebite si un continut scazut in deuteriu. Aceeasi apa speciala este explicatia longevitatii si sanatatii
  • Publicat:
Apa vie in lupta cu maladii grave
Apa vie in lupta cu maladii grave

Cercetarile din ultimii 20 de ani au demonstrat ca apa cu un continut scazut in deuteriu creste spectaculos activitatea noastra metabolica. „Putem compara actiunea apei cu un continut scazut in deuteriu cu functionarea perfecta a unui motor care primeste intotdeauna ulei de cea mai buna calitate. Astfel, lipidele, glucidele si proteinele sunt procesate aproape perfect”, explica profesorul Ioan Nedelcu, Spitalul Militar Central Bucuresti, performantele pe care organismul nostru le poate atinge atunci cand este alimentat cu apa speciala.

Evolutia spectaculoasa a tehnologiei face astazi posibila obtinerea apei cu un continut scazut in deuteriu chiar din apa obisnuita. Este un proces tehnologic destul de costisitor, dar merita tot efortul. Unele plante comestibile udate cu apa vie isi cresc productivitatea de cateva ori, iar cobaii de laborator traiesc de doua ori mai mult si sunt mai activi sexual.

„Se pare ca intarzie instalarea proceselor degenerative care atrag batranetea si moartea. Apropo de batranete si de moarte, se pare ca o multime de suferinte sunt induse si de acumularea deuteriului in organism. Adesea, degenerescenta si moartea se traduc prin productii celulare scapate de sub control care, in timp, duc la formarea de tumori maligne generatoare de moarte. Studiile facute pe plan modial, pe culturi de celule, pe sobolani si pe oameni au aratat un efect spectaculos al apei saracite in deuteriu in stoparea evolutiei tumorilor maligne”, sustine profesorul Nedelcu, medicul care a reusit sa tina sub control evolutia bolii canceroase la mai multi pacienti.

Administrarea apei saracite in deuteriu este un tratament in toata regula, insotit permanent de monitorizarea pacientilor. Exista efecte spectaculoase si in cazul bolnavilor de diabet care au supravietuit fara insulina injectabila.

La ora actuala,  in Occident, exista in supermarket-uri diverse tipuri de apa saracita in deuteriu, care mentine starea de bine fizic si psihic a consumatorilor. Cercetatorii au observat ca apa vie combate starile depresive, insomnia si grabeste recuperarea dupa accidente vasculare cerebrale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”