(P) Pachet ”Primăvară cu sănătate”

După lunile mereu prea lungi de iarnă, primăvara îşi cere dreptul de-a intra în scenă şi de-a da naturii startul la revenirea la viaţă.
  • Publicat:
(P) Pachet ”Primăvară cu sănătate”
După lunile mereu prea lungi de iarnă, primăvara îşi cere dreptul de-a intra în scenă şi de-a da naturii startul la revenirea la viaţă. Însă primăvara e şi capricioasă, îndeosebi lunile martie şi aprilie prevestesc variaţii multe ale naturii şi e necesar să ne fortificăm organismul, să avem o imunitate ridicată, energie şi entuziasm, să eliminăm stresul şi anxietatea, pentru a ne putea bucura deplin de zilele calde şi frumoase care urmează.
 
La începutul acestui anotimp am creat pachetul „Primăvară cu sănătate”, un pachet promoţional potrivit pentru creşterea imunităţii întregii familii, alegând produse apicole pure şi crude care sunt un aliat puternic al unui organism sănătos şi fortificat. Polenul crud este un excelent energizant care poate fi consumat dimineaţa, simplu sau adăugat în iaurt sau în smoothie-uri, la micul dejun. O cură cu lăptişor de matcă pur e potrivită şi copiilor şi părinţilor şi bunicilor, ajutându-i pe fiecare să-şi fortifice organismul. Pentru copii, dacă nu se împrietenesc cu gustul uşor astringent al lăptişorului de matcă, acesta se poate amesteca cu puţină miere, cu siguranţă vor fi mult mai receptivi la o astfel de cură, lăptişorul de matcă stimulându-le creşterea şi prevenind infecţiile.
 
Am ales pentru acest pachet o combinaţie de două sortimente de polen crud, un polen crud monoflor şi polenul crud poliflor pentru a vă oferi posibilitatea de a identifica şi experimenta caracteristicile şi beneficiile specifice a două tipuri de polen crud diferite.
 
Polenul crud de trandafir sălbatic are un gust plăcut, dulce acrişor, este un sortiment de polen crud monoflor pe care-l găsiţi în exclusivitate la ApiLand. Un excelent fortifiant şi energizant, polenul crud de trandafir sălbatic este recomandat şi copiilor, deoarece facilitează absorbţia calciului, fiind şi un bun antianemic.
 
Polenul crud poliflor are o caracteristică aparte, este un amestec care provine de la un număr de aproximativ 40 de plante diferite, oferind astfel un complex de beneficii extrem de utile organismului. Polenul crud poliflor vitaminizează şi mineralizează, combate oboseala şi reduce nivelul de stres, aducând un flux de energie în organism.
 
Lăptişorul de matcă pur este un produs fascinant, componenta lui principală, acidul 10-HDA este un excelent antiviral, antibacterian şi antifungic, alături de acetilcolina, element esenţial în transmiterea influxului nervos, are gust acrişor şi astringent, o culoare gălbuie şi consistenţă cremoasă. Are un conţinut extrem de bogat în vitamine (în special vitamina B5, denumită şi vitamina anti stres), foarte multe proprietăţi nutritive, mărind rezistenţa organismului în faţa diferitelor afecţiuni.
 
Pachetul „Primăvară cu sănătate” conţine un Lăptişor de matcă pur de 100g, o cutie cu Polen crud de trandafir sălbatic şi o cutie de Polen crud poliflor pe care noi v-o oferim gratuit.
În plus, la orice comandă a acestui pachet, transportul este gratuit.
 
Vă dorim o primăvară cu sănătate!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”