Women for Women Fashion&Lifestyle Fair îşi deschide porţile pentru cea de-a doua ediţie

Duminică, 3 martie, sunteţi invitaţi la Casa Universitarilor din Capitală pentru a condimenta primăvara cu frumos, la cea de-a doua ediţie a târgului "Women for Women Fashion&Lifestyle Fair", “Savoir Vivre” Edition.
  • Publicat:
Women for Women Fashion&Lifestyle Fair îşi deschide porţile pentru cea de-a doua ediţie

Duminică, 3 martie, sunteţi invitaţi la Casa Universitarilor din Capitală pentru a condimenta primăvara cu frumos, la cea de-a doua ediţie a târgului „Women for Women Fashion&Lifestyle Fair”, “Savoir Vivre” Edition.

W4W este un târg de lifestyle care celebrează femeia în forma ei pură, drept urmare prin ediţia „Savoir Vivre” vă propunem o incursiune în timp a valorilor şi frumosului, urmărind evoluţia femeii din perioada interbelică până la femeia emancipată din ziua de azi.

Ne vor fi alături Monica Tatoiu, Valentina Pelinel şi Dana Rogoz, trei femei cu atitudine de la care ne vom putea inspira pe tot parcursul zilei.

În cadrul târgului veţi avea parte de foarte multe surprize, una dintre ele fiind „Pin-Up Blogger’s Parade”. Despre ce e vorba? Le-am provocat pe cele mai cool bloggerite pe fashion din România să treacă de la front-row-ul cu care erau obişnuite la propriul runway şi să ne prezinte, cât pot de bine, propriul lor stil într-un mod cât mai curajos şi nonconformist.

Unde:

Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46)

Peste 50 de expozanti va asteapta la targ: Vintage, Tineri designeri, Cosmetice&Bio, Accesorii, Pantofi&Genti, Reclame Vechi Romanesti

Ne vor face ziua mai frumoasa: Pin-Up Bloggers’ Parade, Impletituri gratuite, Demonstratie de hairstyling, Fotografii pe magneti, Recital la pian, Tombola

Intrare:

10 lei

Aşa cum v-am obişnuit şi la prima ediţie, banii care se vor strânge din biletele de intrare vor fi folosiţi pentru o cauză socială. Astfel, dorim să atragem atenţia publicului larg asupra locaţiei ce găzduieşte pentru a doua oară evenimentul, Casa Universitarilor, monument istoric şi patrimoniu cultural demult uitat.

încasările din taxa de intrare, vor fi investite, de data aceasta, în panouri ce reproduc imagini din perioada interbelică şi care vor fi expuse în faţa Casei Universitarilor pentru a ajuta la valorificarea clădirii aflată acum în stare de degradare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân