Varsta ideala pentru renuntarea la fumat

Conform unui studiu ale carui rezultate au fost prezentate in cadrul Congresului Societatii Europene pentru Probleme respiratorii, varsta ideala pentru a scapa de obiceiul nesatos al consumului de tutun se situeaza intre 35 si 40 de ani.
  • Publicat:
Varsta ideala pentru renuntarea la fumat
Varsta ideala pentru renuntarea la fumat

Conform unui studiu ale carui rezultate au fost prezentate in cadrul Congresului Societatii Europene pentru Probleme Respiratorii, varsta ideala pentru a scapa de obiceiul nesatos al consumului de tutun se situeaza intre 35 si 40 de ani.

Insa niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu, sunt de parere expertii. Conform statisticilor, o persoana care se lasa de tutun are in medie 8 tentative pana la reusita.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”