TOP 10 doctori care câştigă ”o avere” din Youtube. Un medic român se află printre ei

OnBuy a realizat un clasament al medicilor care câştigă ”o avere” din Youtube, iar în TOP se află şi un medic din România.
  • Publicat:
TOP 10 doctori care câştigă ”o avere” din Youtube. Un medic român se află printre ei
FOTO: Instagram @doctor.mihail / TOP 10 doctori care câştigă ”o avere” din Youtube. Un medic român se află printre ei

Veştile despre COVID-19 se răspândesc foarte repede pe întreg globul, lucru care a dus la o stare de panică, fiecare dintre noi încercând să caute răspunsuri direct de la specialişti şi autorităţi. Din fericire, mulţi dintre medici au ales să-şi deschidă propriul canal de Youtube unde abordează diferite probleme medicale şi răspund întrebărilor şi curiozităţilor celor care îi urmăresc.

În acest sens, OnBuy.com a decis să facă un TOP al celor mai populari medici de pe Youtube şi să afle cât câştigă lunar pentru cunoştinţele pe care le împărtăşesc în mediul online, iar din acest clasament face parte şi un medic român.

Primul în capul listei se află Dr. Mikhail Varshavski, cunoscut şi ca Doctor Mike. Medicul rus-american este cunoscut nu doar pentru sfaturile sale medicale, ci şi pentru aspectul fizic, ceea ce i-au adus peste cinci milioane de urmăritori pe Youtube şi aproximativ jumătate de milion de dolari lunar în contul bancar. În mijlocul epidemiei cu COVID-19, cere audienţei sale ”să nu intre în panică” şi îi ţine la curent cu ultimele noutăţi legate de virus.

Pe locurile doi şi trei se clasează medicii americani Dr. Eric Bern DC şi faimosul Doctor Oz care amândoi câştigă peste 150.000 de dolari din canalul de Youtube. Pe locul patru în clasament  stă poziţionat medicul rus Dr. Vivek Joshi, care câştigă estimativ 28.130 de dolari lunar, urmat de Dr. Hope’s Sick Notes, din Marea Britanie, care se clasează pe locul cinci şi câştigă aproximativ 21.050 dolari lunar. Pe locul şase se află Doctor Mihail, din România, cu suma de 7.008 dolari. Dr. Mihail Pautov este medic specialist în chirurgie generală şi este cotat ca fiind medicul cu cei mai mulţi followers pe Instagram, motiv pentru care se ajută de tehnologie pentru a ajunge cu informaţii şi către persoanele care îi urmăresc şi apreciază activitatea.

Acesta este urmat de Dr. Levi Harrison din Statele Unite, cu un câştig de 2.148 de dolari din Youtube şi Doctor Raga din Emiratele Unite Arabe, cu 2.316 dolari pe lună

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030