#ŞtafetaRoz: ecografii mamare gratuite pe 25 – 27 octombrie în Bucureşti

În cabinetul medical-mobil instalat în parcare, echipe numeroase de medici specialişti îşi vor da ştafeta şi vor realiza ecografii mamare gratuite non-stop.
  • Publicat:
#ŞtafetaRoz: ecografii mamare gratuite pe 25 - 27 octombrie în Bucureşti

România este ţara europeană cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de depistarea foarte târzie (în stadiile 3 şi 4) a cancerului la sân. Găsim mereu motive să amânăm controlul medical. Întotdeauna apar alte priorităţi. Mereu avem alte cheltuieli în plan.

După 3 ani în care a parcurs 44 de oraşe, campania #CancelCancer, iniţiată de AVON cu sprijinul Kaufland România, ajunge în Bucureşti. Pe 25, 26 şi 27 octombrie, femeile sunt aşteptate să vină în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu din Bucureşti, la orice oră din zi sau din noapte, fără frică, fără scuze.

În cabinetul medical-mobil instalat în parcare, echipe numeroase de medici specialişti îşi vor da ştafeta şi vor realiza ecografii mamare gratuite non-stop. La rândul lor, pacientele sunt invitate să îşi dea ştafeta simbolică, să vină cu cineva drag sau să răspândească vestea, astfel încât să beneficieze cât mai multe persoane de un consult medical gratuit.

Campania #CancelCancer este un demers social cu scopul de a îmbunătăţi statisticile, de a educa femeile din România şi de a transforma prevenţia într-un subiect uzual şi firesc.

Anul acesta, proiectul s-a desfăşurat în 3 etape, în care cabinetul medical mobil a parcurs 20 de oraşe. Se va încheia pe 27 octombrie, ora 24:00, în Bucureşti. În cei 3 ani de Cancel Cancer, au beneficiat de ecografii mamare gratuite peste 5000 de femei, iar cabinetul medical mobil a străbătut peste 44 de oraşe din România.
 
Programul consultaţiilor din Bucureşti este următorul:

  • 25 octombrie, incepand cu ora 10
  • 26 octombrie, non stop
  • 27 octombrie, non stop
     
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”