Se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo

cea de-a doua editia a Fabricii de Handmade Breslo. Poti admira si cumpara din peste 2000 de produse unicat lucrate manual de cei 80 de artisti locali participanti, dar, cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca poti lua parte la procesul efectiv de creatie.
  • Publicat:
Se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo
Se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo

Esti pasionata de produsele handmade? Vrei sa intri in contact cu comunitatea artizanilor handmade din Romania? Atunci vino duminica, 7 iunie, la cea de-a doua editia a Fabricii de Handmade Breslo.

Poti admira si cumpara din peste 2000 de produse unicat lucrate manual de cei 80 de artisti locali participanti, dar, cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca poti lua parte la procesul efectiv de creatie.

"Coltul artistului" este un loc special amenajat, unde 8 artisti vor prezenta in fiecare oradiferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curosi si indraznetivizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Ingeniozitatea lor va fi pusa la incercare in "Centrul ECO", o zona special amenajata unde vor fi depozitate materiale reciclabile, care vor fi folosite la fabricarea celor mai diverse produse. Centrul va fi coordonat de un specialist Breslo, iar eco-vizitatorii vor putea admira si fabrica eco-handmade.

Cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prinparticiparea la "Maratonul de pictura". Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 megapanouri de pictura instalate in exterior.

In "Fashion zone", poti admira o intreaga varietate de articole vestimentare handmadeunicate.

Vizitatoarele vor primi un tratament special in centrul de infrumusetare amenajat pentru ele.

Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri.

La intrare se percepe o taxa modica de intrare, de 10 lei, ce include o bautura de la bar. Vizitatorii norocosi vor primi la intrare un cadou.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Scapa de cearcane!
Scapa de cearcane!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”