Salvaţi viaţa Nicoletei!

Drama Nicoletei a început în toamna anului 2011, când era însărcinată în săptămâna 24. La nivelul gâtului, i-a apărut o umflătură în locul în care în urmă cu un an a avut o aluniţă. Medicul ginecolog i-a recomandat să facă investigaţii amănunţite, după naştere. În luna februarie, după ce a născut, a mers la Spitalul Militar Central, secţia ORL unde a şi fost operată. În urma examenului anatomo-patologic, diagnosticul a fost metastază melanom mal
  • Publicat:
Salvaţi viaţa Nicoletei!

 

Drama Nicoletei a început în toamna anului 2011, când era însărcinată în săptămâna 24. La nivelul gâtului, i-a apărut o umflătură în locul în care în urmă cu un an a avut o aluniţă. Medicul ginecolog i-a recomandat să facă investigaţii amănunţite, după naştere. În luna februarie, după ce a născut, a mers la Spitalul Militar Central, secţia ORL unde a şi fost operată. În urma examenului anatomo-patologic, diagnosticul a fost metastază melanom malign.

Începând cu luna martie 2012, pentru o perioada de 12 luni a fost sub tratament cu Interferon, iar după 6 luni de tratament,i-a fost recomandat de către medicul oncolog un examen CT total. Buletinul radilogic CT a venit cu recomandare de IRM cerebral. În urma examenului, medicii au constatat că boala Nicoletei s-a extins în trunchiul cerebral. Pe data de 12 septembrie a fost operată de către neurochirurgul Sergiu Stoica. Intervenţia a fost reuşită şi cele două chisturi extirpate au fost duse în laborator pentru analize.

Rezultatul a fost: metastaze melanom malign. După acest diagnostic a urmat un tratament cu Temodal, un medicament extrem de scump, şi 8 şedinţe de chimioterapie la Spitalul Fundeni. Acum două săptămâni a urmat un nou RMN la cererea medicului Sergiu Stoica, în urma căruia s-a constatat o nouă recidivă, alte 3 formaţiuni tumorale la nivelul creierului.

A urmat un tratament cu raze Gama şi a făcut o analiză care să-i ateste gravitatea boli. Rezultatul a fost devastator- MUTATIE BRAF V 600, cea mai gravă formă de cancer. Doctorii spun că pentru a putea trata această forma de cancer, există un medicament nou pe piaţă, introdus şi în România, care costă 10400 lei cutia. Nicoleta are nevoie de 2 cutii pe lună, timp de 6 luni.

 
Toţi cei care vor să o ajute financiar pe Nicoleta ca să poată să facă acest tratament scump o pot face în contul RO77RNCB0318080856420001, deschis la BCR pe numele Runcan Nicoleta.
 
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alergia la arahide, cauzată de vaccinuri
Alergia la arahide, cauzată de vaccinuri
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân