Romaqua Group Borsec donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balş şi Victor Babeş

Romaqua Group sprijină financiar Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş pentru ca medicii care depun aici eforturi imense să aibă la dipoziţie cele necesare pentru lupta pe care o dau zi şi noapte.
  • Publicat:
Romaqua Group Borsec donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balş şi Victor Babeş

”În aceste momente extrem de dificile cum sunt cele prin care trecem acum, este foarte important să dăm dovadă de solidaritate şi de responsabilitate. Acţiunile fiecăruia dintre noi contează acum mai mult decât niciodată. Este absolut necesar să ne implicăm, iar fiecare gest contează!”, susţine Radu Lăzăroiu, Managing Director Romaqua Group Borsec.

Romaqua Group sprijină financiar Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş şi  Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş pentru ca medicii care depun aici eforturi imense să aibă la dipoziţie cele necesare pentru lupta pe care o dau zi şi noapte. Cei 500.000 de lei vor fi împărţiţi în mod egal celor două spitale. De asemenea, a fost donată suma de 20.000 de lei pentru Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga. Ne alăturăm astfel celorlalte companii private care au decis să contribuie financiar, material sau uman la prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, la lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: