Ritualul cu miere si lavanda alunga oboseala si regenereaza pielea

Eden SPA ofera „Flori pentru EA”, un cadou cu uleiuri esentiale de lavanda si miere, creat special pentru martie.
  • Publicat:
Ritualul cu miere si lavanda alunga oboseala si regenereaza pielea
Ritualul cu miere si lavanda alunga oboseala si regenereaza pielea

Eden SPA ofera „Flori pentru EA”, un cadou cu uleiuri esentiale de lavanda si miere, creat special pentru martie. Valabil pentru toate femeile care vor sa primeasca in dar clipe de relaxare.

La Eden SPA, luna martie are o importanta deosebita: pe langa faptul ca este luna femeii, la centrul SPA din Bucuresti acestora li s-au pregatit o multime de surprize si ritualuri.

Este luna rasfatului si a tratamentelor pe baza de flori special create pentru ca fiecare femeie sa se bucure de momente de rasfat, sa evadeze din grijile cotidiene si sa se retraga intr-o oaza de liniste pentru cateva clipe departe de agitatia orasului.

Inspiratie pentru barbati, in luna femeii

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Eden SPA da o mana de ajutor tuturor barbatilor care vor sa ofere un cadou unic, alaturi de traditionalele flori persoanei dragi. „Flori pentru EA”, surpriza pregatita de echipa Eden SPA, este un ritual pe baza de lavanda si miere, livrat impreuna cu un buchet de flori.

Ritualul se desfasoara timp de doua ore, incepe cu o exfoliere cu sare de Camargue, ulei esential si flori de lavanda. Apoi, se va continua cu un masaj pe intregul corp, impachetari cu miere, lavanda si pochons calzi (saculeti cu ierburi aromatice pusi la macerat in miere eliberand toata bogatia lor curativa – antistress, calmanta, regeneranta).

La final, clientele vor savura un pahar de sampanie oferit din partea casei.

Aceasta terapie este recomandata atat pentru combaterea oboselii fizice si psihice cat si pentru efectele ei cicatrizante, regenerante si hranitoare asuprea pieli. Asta pentru ca ritualul cu ulei esential de lavanda si miere indeparteaza impuritatile si pielea rugoasa, reface epiderma, activeaza circulatia sangvina fara sa raneasca capilarele fine.

Pretul unui astfel de rasfat este de 420 RON buchet de flori inclus), iar durata este de 110 minute. Grabiti-va cu programarea la numerele de telefon: 021/31.681.48; 0721.321.294; 021/66.719.82

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”