Perna inteligentă care îţi “taxează” partenerul sforăitor

Iubitul tău te ţine cu ochii pe pereţi nopţi la rând cu sforăitul lui insuportabil? Tot timpul trebuie să îl împingi şi să îl întorci pe o parte şi pe alta, poate-poate încetează să mai scoată zgomotele acelea infernale? Nici o problemă! Experţii în gadget-uri au creat The snore activated nudging pillow, mai pe scurt – perna care îţi "împunge" partenerul atunci când detectează sforăitul.
  • Publicat:
Perna inteligentă care îţi “taxează” partenerul sforăitor

Iubitul tău te ţine cu ochii pe pereţi nopţi la rând cu sforăitul lui insuportabil? Tot timpul trebuie să îl împingi şi să îl întorci pe o parte şi pe alta, poate-poate încetează să mai scoată zgomotele acelea infernale?

Nici o problemă! Experţii în gadget-uri au creat The snore activated nudging pillow, mai pe scurt – perna care îţi „împunge” partenerul atunci când detectează sforăitul.

Accesoriul are un microfon inclus care surprinde vibraţiile acestui obicei enervant şi se umflă automat (până la 18 cm), mişcarea determinându-l pe partener să îşi schimbe poziţia şi astfel să ai şi tu parte de un somn odihnitor.

De asemenea, perna beneficiază şi de o formă inovatoare, care menţine poziţia corectă capului în timpul somnului şi înlătură astfel durerile de gât de dimineaţa.

Faţa de pernă este din poliester şi poate fi spălată la maşină, iar perna funcţionează pe baza acumulatorilor de energie care se încarcă la priză sau chiar la calculator.

Preţul acestei perne este de aproximativ 150 de dolari, însă este comercializată momentan doar pe teritoriul Statelor Unite.

Sursa: Gizmag

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”