Parfumul care…slăbeşte

Un parfum pentru slăbit, care conţine arome ce stimulează metabolismul şi elimină pofta de mâncare, a fost lansat recent în Marea Britanie.
  • Publicat:
Parfumul care...slăbeşte

Un parfum pentru slăbit, care conţine arome ce stimulează metabolismul şi elimină pofta de mâncare, a fost lansat recent în Marea Britanie.

Noul produs se numeşte Diet Slimming Perfume şi conţine arome precum cea de alge marine şi cele ale unor ierburi care elimină pofta de mâncare, cu o notă citrică ce oferă o senzaţie de prospeţime.

Deşi sună ciudat, nu este primul produs de acest tip apărut pe piaţă. Anul trecut, compania franceză Velds a lansat parfumul „Prends Moi”, despre care producătorul spune că îi ajută pe oameni să „slăbească cu plăcere”.

Velds spune că parfumul conţine „un complex de slăbit” ce include cofeină, carnitină şi spirulină  – elemente esenţiale pentru pierderea în greutate.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”