(P) Pleats Please by Issey Miyake Parfums – o mireasmă care creează dependenţă

Designerul Issey Miyake este cunoscut pentru puritatea sa conceptuală şi simplitatea sa elegantă. Munca sa emană exuberanţă, dinamism, mişcare şi culoare; este contemporan şi totuşi atemporal.
  • Publicat:
(P) Pleats Please  by Issey Miyake Parfums – o mireasmă care creează dependenţă

Designerul Issey Miyake este cunoscut pentru puritatea sa conceptuală şi simplitatea sa elegantă. Munca sa emană exuberanţă, dinamism, mişcare şi culoare; este contemporan  şi totuşi atemporal.

Magazinele Marionnaud te invită pană în data de 5 septembrie să descoperi în avanpremieră noul Issey Miyake Pleats Please, două arome jucăuşe, pline de viaţă ca un izvor de bunş dispoziţie, disponibile în varianta apă de parfum şi apă de toaletă în întreaga reţea de magazine Marionnaud.

Astăzi începe o nouă aventură în analele parfumeriei Issey Miyake, continuând să creeze o legătură puternică cu lumea modei sale.

Issey Miyake este cunoscut la nivel mondial pentru semnătura sa – pliurile – care au făcut înconjurul lumii în mai mult de 80 de culori.

Astăzi, linia iconică Pleats Please Issey Miyake are propria sa aromă. Este un miros care aduce tribut unei creaţii de modă seminale: o infuzie de emoţii şi ode olfactive aduse bucuriei.

Aroma Pleats Please Issey Miyake are propria sa strălucire deosebită, cea mai recentă şi luminoasă faţetă creată de designer.

Pentru a capta caracterul plin de voiciune şi cu inima luminoasă al Pleats Please, Aurélien Guichard a compus un buchet luminos şi vesel. Un nectar de fericire, o incitare de a savura plăcerile vieţii.
Sursa sa primară de inspiraţie a fost lumina, un element intrinsec în lumea Issey Miyake, în formă de reper strălucitor. Mai apoi a venit ideea de verticalitate, reflectând structura pliului.

La toate cele de mai sus s-a adăugat mişcarea, indusă de legănarea pliului în timp ce se unduieşte pe corp. Se mişcă liber şi totuşi fin, cizelat, compoziţia este plină de un sentiment de confort.

Notele de vârf strălucitoare se deschid cu aroma intrigantă de nashi, un fruct hibrid care oscilează între pară şi măr, cu nota de pară predominantă.

Pentru această nouă aromă, exuberanţa şi vigoarea buchetului floral au fost un ‘’must’’— florile pentru a defini feminitatea  unei compoziţii subtile şi delicate.

Notele de mijloc, pline de bucurie si optimism sugerează o senzualitate plina de graţie, care infloresc prima data cu note de Bujor proaspat si sweet pea. Indol-ul aduce o atingere de prospetime voluptoasa si “ofera substanta notei”, ne explica parfumierul. Acordul este cald si vibrant, asemeni unei “invitatii la fluiditate”.

Nota de bază prelungeşte senzaţia de blândeţe, stabilindu-se în note bogate, lemnoase de cedru, în timp ce patchouli, având un caracter vertical, pătrunde compoziţia. Dulce, vanilia senzuală insuflă aroma cu o căldură radiantă. Un absolut de ‘’vanilie albă’’ cremoasă se amestecă cu mosc dătător de confort pentru un final catifelat.

Guichard a dorit să creeze un pliu asemeni unei arome ‘’verticale’’, un floral autentic  care transmite o feminitate autocuprinzătoare fără echivoc. Asemeni unui cocon de pluş, Pleats Please este o aromă care creează dependenţă, o compoziţie a cărei faţete meticulos sculptate îşi găsesc ecoul în sticluţă.

Gama de produse cuprinde un trio de ape de toaletă în trei formate: 30, 50 şi 100 ml.

Gama de ape de toaletă este suplimentată de două derivate infuzate de notele de Pleats Please: un lapte de corp cremos şi un deodorant spray.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”