Interpretare analize
Dr. Ioan Boleac Medic primar obstetrica-ginecologie

Rezultatele arata ca aveti o infectie cu Ureaplasma, iar antibiograma va arata la care antibiotice... citește

Cele mai

Caută în:

(P) Medicina funcţională şi integrativă, aliatul unui stil de viaţă echilibrat

Stilul de viaţă al omului modern vine cu multe provocări cum ar fi: alimentaţia dezechilibrată, excesele alimentare, utilizarea predominantă a alimentelor rafinate şi concentrate, de obicei cu aport nutritiv scăzut, sedentarismul, nivelul redus al interacţiunilor sociale în afara mediului online, sindromul de burnout, poluarea etc. Toate acestea determină creşterea substanţială a incidenţei bolilor cronice precum obezitatea, diabetul zaharat tip 2, bolile cardiovasculare, cancerul, osteoporoza, infertilitatea, tulburările neuro-psihice.

În acest context, medicina funcţională şi integrativă este deja o necesitate pentru creşterea speranţei de viaţă şi menţinerea calităţii superioare a acesteia.

La Centrul Secom® promovăm Medicina Funcţională şi Integrativă ca sistem de asistenţă medicală personalizată, ştiinţifică, bazată pe colaborarea strânsă între pacient şi medic cu scopul de a de a menţine starea bună de sănătate prin descoperirea şi abordarea cauzelor profunde ale bolilor.

EVALUAREA HOLISTICĂ

Pentru a oferi soluţii personalizate de tratament evaluăm holistic fiecare pacient.

Evaluarea holistică este o metodă complexă prin care echipa noastră medicală analizează influenţa factorilor genetici, emoţionali, sociali, de mediu şi a stilului de viaţă asupra sănătăţii. Această evaluare se face pe baza anamnezei detaliate care include identificarea modificărilor structurale şi a dezechilibrelor funcţionale ale organelor şi sistemelor şi analizarea documentelor medicale prezentate de pacient. Totodata, întrucât avem o viziune globală asupra tratării pacientului, pe lângă analizele medicale standard, solicităm şi utilizăm mai multe analize şi teste specializate (profiluri hormonale, teste imunohistochimice, genetice, metabolice, etc.).  

Prin integrarea tuturor informaţiilor rezultate din analiză holistică realizăm o imagine completă a pacientului şi elaborăm programe de tratament personalizate (adaptate nevoilor acestuia).

PROGRAME INTEGRATE DE TRATAMENT

În cadrul Centrulului de Medicină Funcţională şi Integrativă Secom® asociem eficient tratamentelor naturale şi programe de nutriţie funcţională şi integrativă, atât pentru o gamă largă de afecţiuni, cât şi pentru menţinerea sănătăţii organismului. Totodată, integrăm programele de tratament cu produse naturale altor tratamente urmate de pacient (medicamente, chimioterapie/ radioterapie, s.a).

REZULTATE CONCRETE

Tulburările sau afecţiunile cauzate de un stil de viaţă dezechilibrat care răspund bine la tratamentele funcţionale integrative elaborate în cadrul Centrului Secom sunt: sindromul metabolic, dislipidemiile, diabetul, alergiile, afecţiunile digestive (colon iritabil, refluxul gastroesofagian, colita ulcero-hemoragică, boala Crohn, etc.), sensibilităţile alimentare, tulburările de menopauză, cistitele, fibromialgiile, migrenele, insomniile, sindromul ADHD, oboseala cronică, depresia, anxietatea, tulburările hormonale, endocrine, obezitatea, afecţiunile oncologice, etc.

Peste 18.000 de pacienţi au avut evoluţii favorabile sub tratamentele naturale personalizate recomandate în Centrul de Medicină Funcţională şi Integrativă Secom®.

Pentru mai multe detalii despre conceptul de medicină funcţională şi integrativă şi despre serviciile Centrului Secom aflaţi accesând https://www.secom.ro/centru-de-medicina-integrativa/.

Centrul SecomExclusiv Online - 03.10.2019
Citește pe descopera.ro
Google arată de AZI date despre mobilitatea ROMÂNILOR, în contextul izolării de coronavirus Google arată de AZI date despre mobilitatea ROMÂNILOR, în contextul...
Când un pacient cu coronavirus nu mai este CONTAGIOS. Concluzia cercetătorilor nemţi Când un pacient cu coronavirus nu mai este CONTAGIOS. Concluzia cercetătorilor...
Berbec Berbec 21 martie - 20 aprilie

Luna aprilie este favorabilă întâlnirilor, discuţiilor de afaceri şi chiar schimbărilor, dacă le aveţi în plan. În cazul în care aveţi temeri legate de un examen, de orice natură ar fi acesta...citește mai departe

×

Gandul.ro
Andreea Marin, în lacrimi la GÂNDUL LIVE: Noi nu dormim de 10 zile, stăm în casă cu copiii, dar nu avem timp să vorbim cu ei, deoarece suntem MEREU pe telefoane! SMS la 8825 pentru DONAȚII Andreea Marin, în lacrimi la GÂNDUL LIVE:...
ULTIMA CINĂ. A murit într-un spital, conectată...
TRATAMENTUL pentru coronavirus care i-a...
ApropoTv.ro
Psihologia pierderii locului de muncă în timpul coronavirusului Psihologia pierderii locului de muncă în...
Yoga şi meditaţie pentru a face faţă...
Cumpărături „esenţiale” în timpul...
Go4it.ro
Aplicaţiile care nu trebuie să lipsească de pe niciun telefon în 2020! Merg şi pe iOS şi pe Android şi îţi pot salva mult timp Aplicaţiile care nu trebuie să lipsească...
Cum să îţi plăteşti facturile de la...
Dr. Ian Lipkin, EXPERT în epidemii la nivel...
ProMotor.ro
Prima piesă care PICĂ dacă lași mașina NEMIȘCATĂ câteva săptămâni Prima piesă care PICĂ dacă lași mașina...
Vrei să pari bogat dar ai un buget limitat?...
Acest șofer i-a lăsat MASCA pe polițiști....
Descopera.ro
Google arată de AZI date despre mobilitatea ROMÂNILOR, în contextul izolării de coronavirus Google arată de AZI date despre mobilitatea...
Cea mai SÂNGEROASĂ sărbătoare din istoria...
AVERTISMENTUL legat de coronavirus lansat...

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .