Organicul castiga teren pe pielea ta!

Colaborarea demarata intre cele doua branduri este un inceput promitator deoarece parfumeria Douglas din Baneasa Shopping City este prima din Europa care va comercializa gama Nvey Eco.
  • Publicat:
Organicul castiga teren pe pielea ta!
Organicul castiga teren pe pielea ta!

Nvey Eco, una dintre putinele game de produse cosmetice organice de lux din Romania, se gaseste in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City incepand cu data de 4 martie.

Colaborarea demarata intre cele doua branduri este un inceput promitator deoarece parfumeria Douglas din Baneasa Shopping City este prima din Europa care va comercializa gama Nvey Eco.

Douglas este cel mai mare retailer de parfumerie si produse cosmetice din Europa, si este prezent in 23 de tari din Europa si Statele Unite ale Americii cu peste 1.000 de magazine.

Nvey Eco este singura marca de make-up de lux certificata organic din lume. Produsele combina cu usurinta luxul si natura, sunt create cu metode si formule unice folosind o armonie de ingrediente din plate si minerale, combinate cu extracte naturale botanice si antioxidanti pentru o solutie de machiaj pura, blanda, dar foarte eficienta.

De e organic?

Organic este altceva decat ceea ce ai experimentat pana acum. Produsele cosmetice organice se identifica cu organismul uman. Certificarea de "ORGANIC" o pot primi doar produsele fabricate in proportie de 95% din ingrediente naturale, crescute fara ingrasaminte chimice. Beneficiul cosmetic este urias pentru pielea sensibila a femeilor.

Din gama de produse make-up de la Nvey Eco poti sa iti achizitionezi fond de ten compact sau lichid, corector, fard de obraz, pudra bronz sau pudra compacta, farduri pentru ochi, contur pentru ochi, rimel, ruj, balsam, gloss, exfoliator de buze, lip plumper.

Iar printre componentele produselor de make-up regasim: musetel, avocado, portocale, kiwi, morcov, migdale, trandafiri, matase de porumb, ceara de albine.

Tot din 4 martie, in magazinul Douglas se vor putea gasi lumanarile Neom Luxury Organics. Fata de lumanarile obisnuite – care contin parafina si uleiuri sintetice – lumanarile Neom ard curat, fara a produce fum negru, plin de toxine.

Baza de ceara pura vegetala este parfumata cu cele mai bune uleiuri esentiale organice. Lumanarile Neom au un efect recuperator si fiecare aroma ofera o experienta diferita, magica.
   
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
9 pasi catre al noualea cer
9 pasi catre al noualea cer
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”