Obişnuieşti să calci strâmb în faţa soţiei? A fost inventată brăţara care te dă de gol

Câteva personalităţi din lumea politică londoneză poartă deja acest dispozitiv, însă realele motive care stau la baza achiziţionării acestor dispozitive...numai soţiile lor le cunosc. Să nu fim totuşi cârcotaşi. Brăţara Jawbone, cum a fost botezată, are capacitatea de a stoca informaţii preţioase despre stilul de viaţă a celui care o poartă, orele dormite, ritmul cardiac, alimentele consumate şi chiar date despre frecvenţa şi intensitatea...actelor sexuale.
  • Publicat:
Obişnuieşti să calci strâmb în faţa soţiei? A fost inventată brăţara care te dă de gol

Câteva personalităţi din lumea politică londoneză poartă deja acest dispozitiv, însă realele motive care stau la baza achiziţionării acestor brăţări…numai soţiile lor le cunosc. Să nu fim totuşi cârcotaşi.

Brăţara Jawbone, cum a fost botezată, are capacitatea de a stoca informaţii preţioase despre stilul de viaţă a celui care o poartă, orele dormite, ritmul cardiac, alimentele consumate şi chiar date despre frecvenţa şi intensitatea…actelor sexuale.

Aparatul poate chiar să depisteze şi persoanele care mimează orgasmul, aşadar, mare atenţie purtătoarelor de sex feminin.
Brăţara este echipată cu un senzor de mişcare special, care dispune de o bază de date privind numărul de calorii pierdute, paşii făcuţi, distanţa, activitatea şi inactivitatea purtătorului şi se conectează la un smartphone, care va afişa toate aceste informaţii.

În America, acest dispozitiv are deja o cerere crescută din partea populaţiei şi există chiar şi variante de brăţări waterproof, care pot fi purtate la orice oră şi în orice condiţii, chiar şi sub duş. Următoarea mişcare a dezvoltatorilor vizează crearea unor plasturi speciali, care să nu necesite încărcarea electrică sau îndepărtarea în anumite situaţii.

Brăţara este disponibilă în 8 variante de culori şi poate fi cumpărată cu 130 de dolari, preţ la care se adaugă aproximativ 40 de dolari pentru accesorii.

Sursa: dailymail.co.uk

Foto: Jawbone.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”