Noutăţi pentru sănătatea ta în octombrie 2019

Toamna aduce schimbări pe toate planurile: schimbari in vremea de afara, dar şi agitaţie, stres la birou, astenie, lipsă de energie. Cum poti face faţă cu brio acestei perioade mai încărcate?
  • Publicat:
Noutăţi pentru sănătatea ta în octombrie 2019
Remediile naturale au fost mereu folosite şi preferate de mulţi dintre noi, deci nu e de mirare că pe piaţă apar din ce în ce mai multe produse de sănătate bazate pe ingrediente naturale. Iată mai jos câteva noutăţi din această toamnă.

Plusul tău zilnic de bine!

Toamna aduce schimbări pe toate planurile: schimbari in vremea de afara, dar şi agitaţie, stres la birou, astenie, lipsă de energie. Nu te poţi concentra, simţi că nu ai timp de nimic, nu te poţi odihni complet, iar starea ta generală este una proastă?

Pentru a face faţă cu brio acestei perioade mai încărcate, descoperă două produse cu ingrediente active 100% naturale, adjuvante în depăşirea momentelor dificile:

BIENPLUS ENERGIE reduce oboseala, creşte capacitatea de concentrare, intensifică oxigenarea creierului, îmbunătăţeşte memoria şi creşte rezistenţa la efort. Cu extracte de Rhodiola, Ginkgo biloba, Guarana şi Vitamina B, BienPlus Energie este recomandat persoanelor care traversează perioade solicitante psihic şi intelectual, persoanelor care au dificultăţi de concentrare sau care au de susţinut examene, celor care desfăşoară activităţi cu efort fizic susţinut sau celor care au insomnii.

BIENPLUS CALM ŞI RELAXARE cu extract standardizat de sunătoare, passiflora, melisă şi valeriană, reduce tensiunea nervoasă, relaxează şi calmează – este recomandat în cazul stărilor de tensiune nervoasă, anxietate şi iritabilitate, persoanelor care au probleme cu somnul, femeilor care se confruntă cu simptomele pre-menstruale sau celor cărora le este afectată buna funcţionare a sistemului digestiv din cauza stresului.

Herbalsept – 1 produs, 2 căi de acţiune!

Şi durerea în gât, şi tusea, amândouă sunt la fel de enervante. Iar împreună sunt un adevărat chin. De aceea, când doi inamici se aliază, este nevoie de o armă cu dublu efect: HerbalSept sirop de tuse Duo.

Acest sirop contra tusei productive şi durerii în gât reuneşte în formula sa principiile active a trei ingrediente miraculoase: miere, extract de Nalbă şi extract de Hibiscus.
Mierea de albine are un binecunoscut efect emolient şi de calmare a iritaţiei gâtului, pe lângă faptul că are dovedite proprietăţi antibacteriene şi antiinflamatorii. Extractul de rădăcină de Nalbă îşi aduce şi el contribuţia prin bogăţia de antioxidanţi şi flavonoizi care au misiunea de a proteja mucoasa gâtului şi a ameliora tusea. Şi pentru că mucusului tusei productive trebuia să-i vină cineva de hac, acela este extractul de Hibiscus, cel care îl dizolvă şi îi reduce consistenţa şi aderenţa, făcându-l uşor de eliminat.

Fiind un produs care nu conţine alcool, pe bază de extracte naturale de calitate superioară, HerbalSept Duo  poate fi administrat şi copiilor, începând cu vârsta de doi ani.

Vitalitate pentru fiecare cu noua gamă Alive!™ Ultra de la Secom

Pentru a te bucura de vitalitate zi de zi, Secom a lansat GAMA ALIVE!™ ULTRA care include 4 produse noi: ALIVE!™ Ultra – Women’s Ultra, Men’s Ultra, Women’s 50+ Ultra Şi Men’s 50+ Ultra.

Formulele sunt concepute special pentru a oferi sprijin nutritiv pentru funcţionarea normală a întregului organism, conform nevoilor specifice genului şi vârstei fiecăruia dintre noi. Alive!® se diferenţiază prin formule complexe – ce conţin vitamine, minerale, enzime digestive şi un amestec patentat de pulbere de fructe, legume şi „hrană verde”: Orchard Fruits™, Garden Veggies™ şi Daily Greens™, biodisponibilitate crescută şi adresabilitate ţintită, în funcţie de nevoi.


Produsele din noua gamă ALIVE!™ Ultra au un preţ recomandat de 59 de lei (TVA inclus) şi sunt disponibile în magazinele Secom® din ţară, pot fi comandate direct de pe site-ul  www.secom.ro  sau pot fi achiziţionate din farmaciile partenere de la nivel naţional.

Cinci mixuri de fructe de la Milupa, fără zahăr adăugat şi uşor de consumat

Pentru că micile gustări trebuie să fie întotdeauna delicioase şi hrănitoare, părinţii au acum un nou aliat: mixul de fructe de la milupa, în 5 combinaţii de gusturi savuroase. Noile produse sunt combinaţii inedite de fructe, păstrate cu grijă într-un ambalaj transparent, modern, practic şi uşor de utilizat indiferent de ocazie: acasă, la plimbare sau în vacanţă.

Mixurile de fructe de la milupa fără zahăr adăugat (conţin zaharuri prezente în mod natural), fără coloranţi şi fără conservanţi sunt potrivite pentru gustarea dintre mese a copiilor de peste 6 luni. Acestea sunt preparate prin procesul numit pasteurizare, care asigură păstrarea într-o foarte mare proporţie a vitaminelor conţinute în mod natural în fructe. În acelaşi timp, pasteurizarea permite ca mixul să fie bun pentru consum pe o perioadă de 12 luni.


Mămicile pot alege între 5 Mixuri de Fructe delicioase: mix de mere, banane, mango, cocos; mix de mere, banane, coacăze negre, afine; mix de mere, mango, portocale; mix de mere, pere, banane, caise; mix de banane, mere, căpşuni, kiwi. Mixurile de Fructe de la Milupa sunt disponibile în marile lanţuri de supermarket-uri şi hypermarket-uri din ţară. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”