Noutăţi de sănătate în octombrie

  • Publicat:
Noutăţi de sănătate în octombrie

 

A început sezonul rece: temperaturi scăzute, frig, ploaie… Toate acestea pot afecta organismul şi pot produce efecte neplăcute. În plus, corpul îţi este expus numeroaselor boli de sezon, care pot provoca o serie de complicaţii nedorite.

Fii la curent cu ultimele noutăţi pentru a-ţi menţine mai uşor starea de sănătate şi buna funcţionare a sistemului imunitar.

IMUNOTUS – aliatul tau natural în sezonul rece

Prin conţinutul său de fructe de soc, flori de soc, cimbru, şi ciuboţica cucului, IMUNOTUS ajută la  fluidificarea secreţiilor mucoase şi favorizeaza expectoraţia. Mai conţine vitamina C şi acetilcisteina.

Gama IMUNOTUS  are  două forme de prezentare: plicuri si sirop.
Plicurile (peste 2 ani) au o administrare uşoară – se dizolvă în apă, se utilizează  aproximativ de 3 /zi – şi un gust plăcut de soc.
Siropul  IMUNOTUS (peste 2 ani) are acţiune rapidă, nu are aromatizanţi, nu are coloranţi şi conservanţi sintetici; are seringă dozatoare.
Se găseşte în farmacii, preţul recomandat este de 27 lei (cutie 20 plicuri) şi 35 lei (sirop 150 ml).

Imunotus

 

Proimmunity – pentru întărirea imunităţii

Gama Proimmunity vine în sprijinul copiilor şi părinţilor cu o formulă complexă pentru întărirea imunităţii.
Conţine extracte naturale standardizate folosite în mod tradiţional pentru întărirea imunităţii şi pentru scurtarea perioadei de boală (echinacea, propolis, soc, maces, zinc, vitamin D3, vitamin C) cu acţiune imunostimulatoare, antivirală, antibacteriană, antioxidantă şi antiinflamatoare.

Gama Proimmunity conţine 2 produse, adaptate fiecărei vârste.
Proimmunity sirop (150 ml – 32 lei) pentru copii de la 1 an şi Proimmunity capsule (30 cps – 27 lei) care se administrează copiilor peste 7 ani şi adulţilor.

Pro Immunity

 

head&shoulders Moisturizing Scalp Care – echilibru de la scalp până la vârfuri!

Pentru păr strălucitor şi sănătos, încearcă să restabileşti nivelul de hidratare al scalpului tău cu gama head&shoulders Moisturizing Scalp Care.

De ce? Pentru că pielea scalpului are nevoie de hidratare pentru a putea oferi părului toate elementele nutritive necesare.


head&shoulders Moisturizing Scalp Care, cu extract de migdale, este un sistem de îngrijire a părului în 3 paşi care te ajută să ai un păr şi un scalp curat, hidratat şi fără mătreaţă. Masca cu ulei de migdale, aplicându-se direct pe scalp, previne uscarea acestuia prin ingredientele nutritive pe care le conţine.

Preţuri recomandate: şampon 200 ml – 12.99 lei, balsam 200 ml – 12.99 lei, masca 200 ml – 24.49 lei.

Head & Shoulders

 

Împotriva răcelii şi gripei – Propolis C Răceală şi Gripă!

Prin conţinutul de tinctură de propolis, Echinacea, vitamina C şi extracte din plante (flori şi fructe de soc, flori de tei, fructe de măceş, salcie), gama PROPOLIS C Raceală şi Gripă reduce cu durata medie a virozelor.
Produsul ajută la: desfundarea nasului, reducerea durerilor de cap şi de gât, reducerea zilelor cu febră si are risc alergen scăzut
Gama se prezintă în doua forme de administrare, pentru grupe diferite de vârstă: PROPOLIS C Raceală şi Gripă KIDS: recomandat pentru copiii de peste 1 an şi femeilor însărcinate.
PROPOLIS C Raceală şi Gripă: recomandat pentru copiii peste 12 ani şi adulţilor.

Propolis C

 

Gama Polygemma Plantextrakt – detoxifiere eficientă a organismului

Detoxifierea  prin gemoterapie este în acelaşi timp blândă şi delicată pentru organism. Metoda Gemoterapiei – cu extracte din ţesuturi tinere din plante – este una inovatoare şi s-a dovedit a fi extrem de eficientă în realizarea detoxifierii la multiple nivele.

Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA DETOXIFIERE. Fiecare preparat are o acţiune complexă, realizând o detoxifiere la mai multe nivele in organism.

Polygemma PlantExtrakt

Polygemma 11 – Ficat Detoxifiere
Polygemma 12 – Rinichi Detoxifiere
Polygemma 13 – Piele Detoxifiere
Polygemma 14  – Articulaţii Detoxifiere
Polygemma 15  – Intestin Detoxifiere

Se recomandă realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuală, în administrare timp de 1-2 luni. Se pot combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere, administrate de 2 ori/zi, sau se pot urma cure succesive, care sa înceapă cu formula de detoxifierea renală (pentru o buna eliminare a toxinelor la nivel limfatic şi renal), urmată de cea hepatică şi cea intestinală.

Produsele din gama Polygemma pot fi găsite în farmacii şi magazine naturiste, la preţul de aproximativ 23 lei un flacon de 50ml.


 

Tolederm – îngrijirea tenului foarte sensibil, hiper-reactiv, intolerant

Laboratoarele Dermatologice Uriage Franţa îţi oferă îngrijirea adecvată nevoilor pielii foarte sensibile, hiper-reactive, ce se irită uşor şi nu tolerează în general nici un fel de tratament: gama TOLEDERM.
Cele 2 variante de creme TOLEDERM 50ml adecvate tenului normal-mixt şi uscat, precum şi TOLEDERM Loţiunea Demachiantă 250ml previn şi calmează iritaţiile reducând disconfortul cutanat şi roşeaţa, iar în acelaşi timp hidratează în profunzime pielea.

Nu conţin parfum, coloranţi, alcool si lanolină. Formulele sunt hipoalergenice, non-comedogenice şi testate sub control oftalmologic.


TOLEDERM CREMA HYDRA-APAISANTE 50ML – textură non-grasă este adecvata pielii intolerante normal-mixte (63 lei).

TOLEDERM CREMA NUTRI-APAISANTE RICHE 50ML – textură non-grasă, onctuoasă şi intens hidratantă este adecvată pielii intolerante uscate/foarte uscate (63 lei).

TOLEDERM LOTIUNE DEMACHIANTA 250ML – îndepărtează machiajul, nu irită ochii şi nu necesită clătire. (59 lei)

Uriage Tolederm

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pentru mămici sau viitoarele mămici
Pentru mămici sau viitoarele mămici
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân