Motocicliştii la patru ace strâng bani pentru cercetare împotriva cancerului

Duminică, pe 28 septembrie, s-ar putea să vezi nişte motociclişti îmbrăcaţi la patru ace, călare pe motoare retro lustruite. Să nu te sperii, nu e vreo sectă. Doar un grup de domni care vor să arate o altă faţă a motociclismului, în scop caritabil.
12.09.2014
Motocicliştii la patru ace strâng bani pentru cercetare împotriva cancerului

Duminică, pe 28 septembrie, s-ar putea să vezi nişte motociclişti îmbrăcaţi la patru ace, călare pe motoare retro lustruite.

Să nu te sperii, nu e vreo sectă.

Doar un grup de domni care vor să arate o altă faţă a motociclismului, în scop caritabil.

Mişcarea Distinguished Gentleman’s Ride este o initiativă ce are loc simultan în oraşe precum Londra, New York, Singapore etc. şi care-şi propune o paradă moto cu stil şi maniere, în scop nobil.

Motocicliştii-gentlemani strâng bani pentru lupta împotriva cancerului la prostată.

Anul acesta, mişcarea are loc pe 28 septembrie. Iar de această dată, vor participa  şi motocicliştii din România. Iniţiatorul este Mihai, care spune că la sfârşitul lunii îşi va lua cravata, îşi va lustrui pantofii şi motocicleta pentru Distinguished Gentleman’s Ride Bucureşti. De ce? „Pentru că peste 1.300 de bărbaţi mor zilnic din cauza cancerului la prostată.

Distinguished Gentleman’s Ride vrea să strângă 1 milion de dolari pentru cercetare.“ În plus, „având în vedere faptul că imaginea motociclismului a început să capete o nuanţă negativă în România, cred că un eveniment de genul acesta va aduce o lumină favorabilă“, mai spune Mihai.

La eveniment sunt invitaţi toţi cei care au motociclete şi scutere istorice, vintage, custom, café racer, bobber, adică ceva mai ieşit din comun.  Ah, iar dacă vrei să participi, e musai să fii costumat adecvat. Adică la patru ace. Află mai multe detalii de pe pagina de Facebook creată pentru acest eveniment. 

Iată cum s-a desfăşurat o astfel de paradă a motocicliştilor la patru ace în Sidney, în anul 2013.

Official Distinguished Gentleman’s Ride – Sydney 2013 from Distinguished Gentleman’s Ride on Vimeo.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)