Mos Craciun a renuntat la sanie. Acum are taxi!

Mos Craciun a ajuns deja la Campulung Muscel.
  • Publicat:
Mos Craciun a renuntat la sanie. Acum are taxi!
Mos Craciun a renuntat la sanie. Acum are taxi!

Mos Craciun a ajuns deja la Campulung Muscel. Cum in oras nu e pic de zapada, a venit cu… taxiul. Un sofer ingenios si-a schimbat infatisarea masinii in asa fel incat sa para Mos Craciun.

Taximetristul isi incanta clientii si se simte indragit de copiii care se strang cu zecile sa-i ceara bomboane.

Iar cand nu mai face fata comenzilor, Mosul cu taxiul cheama in ajutor un spiridus care nu-i lasa pe prichindei sa astepte.

Pe orice strada, cu colindele rasunand din boxe, masina lui Mos Craciun nu trece neobservata. Il insotesc doua Craciunite, pe care copiii le gasesc mai interesante chiar decat pe Mos.

Taximetristul care a avut aceasta idee recunoaste ca acum face bani, nu gluma, dar spune ca ar fi in stare sa plateasca el pentru bucuria pe care o vede pe chipurile celor mici.

In inedita aparitie de pe strazile din Campulung Muscel au si politistii un merit: au inteles spiritul Craciunului si i-au permis taximetristului sa circule cu masina astfel impodobita.

Vizioneaza filmul saptamanii recomandat de CSID: Chihuahua de Beverly Hills

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”