Menstruatii abundente? Cuprul te apara de anemie

Cuprul este un mineral esential vietii si unui stil de viata armonios, avand un rol extrem de important in combaterea anemiei
  • Publicat:
Menstruatii abundente? Cuprul te apara de anemie
Menstruatii abundente? Cuprul te apara de anemie

Cuprul este un mineral esential vietii si unui stil de viata armonios, avand un rol extrem de important in combaterea anemiei.

Faci parte dintre femeile care se plang de dureri de burta ingrozitoare in acea perioada a lunii? Ai sangerari abundente? Stii deci ca pierzi in mod inevitabil si cantitati importante de fier din organism, iar acest fapt conduce mai departe la un risc crescut de anemie.

Si totusi ce treaba are Cuprul cu anemia? Ei bine, cercetarile stiintifice au demonstrat ca si cuprul are un rol important in prevenire acestei afectiuni. Cum mai exact? In primul rand, cuprul ajuta la transformarea fierului intr-o forma pe care organismul sa o poata folosi (forma ferica).

Si mai apoi, mineralul intra in componenta unor enzime care transporta fierul de la si catre tesuturi. Iata de ce ai nevoie de produsele Cupron, care sunt impregnate cu valorosi oxizi de cupru! Le gasesti in farmaciile Dona si City Pharma si pe www.bioproducts.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Anonimul se muta din Delta in Bucuresti
Anonimul se muta din Delta in Bucuresti
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân