Meniul din restaurant, la fel de hipercaloric precum cel din fast-food-uri?

Mesele luate în restaurante care nu fac parte din lanţurile de tip fast-food pot conţine un număr de calorii de până la trei ori mai mare decât necesarul zilnic, afirmă autorii unui studiu publicat în Statele Unite.
  • Publicat:
Meniul din restaurant, la fel de hipercaloric precum cel din fast-food-uri?

Mesele luate în restaurante care nu fac parte din lanţurile de tip fast-food pot conţine un număr de calorii de până la trei ori mai mare decât necesarul zilnic, afirmă autorii unui studiu publicat  în Statele Unite.

Mesele luate în restaurante italiene sunt cele mai bogate în calorii, media acestora fiind de 1.755 calorii, urmate de restaurantele americane (1.494 calorii) şi cele chinezeşti (1.474 calorii).

Mesele vietnameze şi japoneze sunt cel mai puţin bogate caloric, având în medie 922 de calorii, respectiv 1.027 calorii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Lady Gaga, alături de comunitatea gay
Lady Gaga, alături de comunitatea gay
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”