Mediafax extinde campania „Sănătatea-i cel mai bun prieten”, iniţiată în parteneriat cu Metropolitan Life şi Fundaţia MediaPro

Grupul Mediafax, în parteneriat cu Metropolitan Life şi Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro, dezvoltă şi în acest an campania de informare şi educaţie “Sănătatea-i cel mai bun prieten!”
  • Publicat:
Mediafax extinde campania „Sănătatea-i cel mai bun prieten”, iniţiată în parteneriat cu Metropolitan Life şi Fundaţia MediaPro

Grupul Mediafax, în parteneriat cu Metropolitan Life şi Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro, dezvoltă şi în acest an campania de informare şi educaţie “Sănătatea-i cel mai bun prieten!”, propunând publicului subiecte legate de sănătate şi îngrijirea ei, precum şi noutăţi despre asigurările private de sănătate. Campania va avea ca element central platforma online www.sanatateaprieten.ro, care va oferi cititorilor informaţii de calitate şi soluţii pentru o viaţă sănătoasă.

Campania îşi propune să aducă mai aproape de public conceptul de asigurare privată de sănătate, un concept încă puţin popular în rândul românilor, punând accent pe importanţa informării pentru obţinerea accesului facil la servicii medicale de calitate. Materialele incluse în acest proiect au scopul de a aduce informaţie completă despre sistemul de asigurări private de sănătate, despre avantajele, dar şi costurile acestuia.
Campania se adresează atât românilor interesaţi de opţiunile de a beneficia de servicii medicale de calitate, cât şi medicilor care pot găsi pe această cale noutăţi din acest segment.

Anul trecut, zeci de mii de români au găsit informaţii de interes din acest domeniu prin intermediul campaniei Mediafax, Metropolitan Life şi Fundaţiei MediaPro.

În acest an, platforma online www.sanatateaprieten.ro va continua să fie dezvoltată pentru a se impune ca sursă de informare şi educare, extinzând aria domeniilor din care cititorii vor găsi informaţii relevante pentru ei. Pe lângă sistemul sanitar şi cel de asigurări private de sănătate, campania va aduce conţinut valoros despre protecţia familiei şi produsele de asigurare destinate copiilor.

Rezultatele campaniei din 2013 ne-au convins că este nevoie să continuăm informarea familiilor din România pe subiecte legate de sănătate. Cele 150 de preluări în presa scrisă şi online ale materialelor apărute în publicaţiile grupului Mediafax au generat zeci de mii de vizualizări în doar câteva luni. Mă bucură că românii încep să se informeze despre cum să aibă un standard de viaţă crescut. Următorul pas este să conştientizeze că fiecare din noi are responsabilitatea individuală de a-şi îngriji propria sănătate, consideră Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.
Interacţiunile cu utilizatorii platformei online şi reacţiile primite de la beneficiarii acestei campanii ne-au determinat să ne implicăm şi în acest an în proiectul “Sănătatea-i cel mai bun prieten”.  Vom intensifica demersurile de informare şi educare pentru că noi credem în dreptul la sănătate al românilor. Iar schimbările de mentalitate se văd de la an la an, a declarat Liliana Şerban, Preşedintele Consiliului Director al Fundaţiei MediaPro.

Campania se va derula în intervalul 5 noiembrie – 31 decembrie 2014 şi, pe lângă dezvoltarea platformei online şi a canalelor de comunicare de susţinere, va include şi conţinut relevant în publicaţiile Ziarul Financiar, Business Magazin, The One, Ce se întâmplă, doctore? şi pe site-urile www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.descopera.ro şi www.go4it.ro.

De asemenea, subiecte importante vor fi dezbătute în cadrul unei ediţii speciale a ZF Live, pe parcursul conferinţei Mediafax Talks about Health, cu tematică medicală, dar şi în cadrul unui eveniment dedicat părinţilor, derulat de revista Ce se întâmplă, doctore?. Un alt eveniment dedicat acestei campanii va fi Meet the CEO, organizat sub umbrela brandului de presă Business Magazin, la care va participa Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Toate materialele se vor regăsi pe site-ul campaniei www.sanatateaprieten.ro, precum şi pe pagina de Facebook „Sănătatea-i cel mai bun prieten.

*
Mediafax este compania ce furnizează cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, având ca distribuţie o arie largă de platforme de interacţiune cu publicul. Cu experienţa de peste 20 de ani a agenţiei de presă Mediafax, grupul creează şi livrează publicului conţinut unic, valoros, exhaustiv şi relevant, susţinut de autoritatea editorială.

Portofoliul Mediafax include peste 26 de branduri – multe lider de piaţă – care acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business, social-politic, sport, divertisment şi lifestyle la nişe precum auto, ştiinţă, gadgeturi şi tehnologie. Printre produsele grupului se numără Ziarul Financiar, Mediafax, Business Magazin, Gandul.info, Pro Sport, The One, Ce se întâmplă, doctore?, gandul.info, Pro Motor, Playboy.

*
Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro (“FEDM”) creează prin activitatea sa un cadru de cunoaştere, cercetare şi dezvoltare, ca baza a proiectelor de modernizare economică şi socială din România. FEDM a desfăşurat acţiuni de educaţie pe teme sociale, politice şi economice a publicului larg, atât în parteneriat cu companii private şi ONG-uri, cât şi cu finanţare de la Uniunea Europeană, fiind beneficiar sau partener în 3 proiecte cu finanţare UE, derulate în perioada 2010-2012.

*
Compania Metropolitan Life este parte a grupului MetLife.
Înfiinţată în 1868, MetLife oferă prin filialele şi companiile sale afiliate la nivel global asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproape 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life este numărul 1 în asigurări de viaţă de accident şi îmbolnăvire şi se situează pe locul doi în piaţa de asigurări de viaţă din punct de vedere al volumului de prime brute subscrise la sfârşit de 2013, cu o cotă de piaţă de 16%. Suntem prezenţi de 15 ani şi 2 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Persida Roată,  Brand  Manager– [email protected] | 031.82.56.129/ 0755 017 950

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân