Mamaia – gazda unui eveniment outdoor de moda si muzica

Cel mai mare eveniment outdoor de moda si muzica din Romania - "Moda e musica sotto le stelle" - se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani in Piata Cazinoului din statiunea Mamaia, iar la eveniment sunt asteptate numeroase personalitati atat din lumea mondena, cat si din viata politica.
  • Publicat:
Mamaia - gazda unui eveniment outdoor de moda si muzica
Mamaia - gazda unui eveniment outdoor de moda si muzica

Cel mai mare eveniment outdoor de moda si muzica din Romania – "Moda e musica sotto le stelle" – se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani in Piata Cazinoului din statiunea Mamaia, iar la eveniment sunt asteptate numeroase personalitati atat din lumea mondena, cat si din viata politica.

Presedintele firmei ADV Communication, care organizeaza acest spectacol, Giulio Bertola, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in statiunea Mamaia, ca este pentru a treia oara cand evenimentul are loc in Romania, dupa editiile din Bucuresti (2006) si Sibiu (2007)+.

Astfel, cu aceasta ocazie vor fi prezentate colectiile haute couture a sase designeri din Italia si unul din Romania, iar spectatorii vor avea parte si de alte surprize artistice.
"Am invitat un corp de balet format din 10 persoane de la Radioteleviziunea italiana, grupul international Drummers, care canta la tobe si o cantareata foarte apreciata in Italia, Nadia Straccia. Pe podium vor fi prezentate colectiile haute-couture Giovani Cavagna, Giani Calignano, Marella Ferrera, Fausto Sarli, Renato Balestra, Farhad Re, impreuna cu colectia unei tinere stiliste romance, Mihaela Drafta", a declarat Giulio Bertola.

El a mai precizat ca evenimentul va fi prezentat de Andreea Marin Banica, iar Monica Columbeanu va prezenta o rochie deosebita de peste 60.000 de euro. Presedintele ADV Communication a explicat ca vestimentatia respectiva a fost comandata de o mare actrita, in urma cu cateva luni, dar vedeta a ramas insarcinata si apoi rochia nu a mai putut fi terminata. Cu toate acestea, casa de moda Balestra a decis sa termine rochia si sa o prezinte cu ocazia acestui eveniment. Giulio Bertola nu a dorit sa dea numele actritei care a comandat rochia.
El a precizat ca valoarea totala a colectiilor prezentate se ridica la 900.000 de euro, iar hainele au fost asigurate pentru suma de 14.000 de euro. Din cele 30 de modele care vor defila pe scena, 29 sunt din Romania, iar una din Italia.

Prezent la conferinta de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat ca si-a propus organizarea cat mai multor evenimente de tinuta in statiunea Mamaia, pentru atragerea turistilor si a precizat ca daca "Moda e musica sotto le stelle" va fi receptat foarte bine de spectatori, atunci va deveni o maniferare anuala.
Presedintele ADV Communication a spus ca au fost invitate peste 500 de personalitati la acest eveniment, iar printre cei care au confirmat participarea se afla primarul municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, si ministrii

Cristian David si Varujan Vosganian. El a fost completat de Radu Mazare care a afirmat ca si-ar dori ca la acest eveniment sa vina chiar si presedintele Traian Basescu.
Bugetul destinat acestei manifestari depaseste 400.000 de euro, iar Primaria Constanta a alocat pentru eveniment suma de 150.000 de euro.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”