LIVE Radio ZU: Provocările adolescenţei discutate din perspectivă psihologică şi neuroştiintifică de Alexandra Irod şi Paul Olteanu

Paul Olteanu, Master Trainer şi Executive Coach, şi Alexandra Irod, psihoterapeut, sunt live cu Raluca Benavides pe Radio ZU, în fiecare vineri, începând cu ora 21:00.
  • Publicat:
LIVE Radio ZU: Provocările adolescenţei discutate din perspectivă psihologică şi neuroştiintifică de Alexandra Irod şi Paul Olteanu

Paul Olteanu, Master Trainer şi Executive Coach, şi Alexandra Irod, psihoterapeut, sunt live cu Raluca Benavides pe Radio ZU, în fiecare vineri, începând cu ora 21:00. Cel mai recent subiect dezbătut de cei doi profesionişti împreună cu DJ-ul Radio ZU a fost legat de provocările care vin la pachet cu adolescenţa şi care sunt chestiunile pe care trebuie să le înţelegem atât noi, părinţii, cât şi ei, adolescenţii.

„Un subiect foarte important acesta despre provocările de a fi adolescent în timpurile acestea. Dacă am fi avut genul acesta de informaţie când eram noi mici, cred că vieţile noastre şi ale părinţilor noştri ar fi fost mult mai uşoare!”, spune ca şi preambul Paul Olteanu.

Paul şi Alexandra au povestit timp de aproape 60 de minute cum funcţionează creierul nostru, cum ajungem să acţionăm într-un fel sau altul, de ce este adolescenţa o perioadă pe cât de importantă, pe atât de dificilă şi cum ar trebui să ne comportăm fie că suntem noi – adolescenţi, sau noi – părinţi.

Întreaga emisie poate fi ascultată pe contul de Youtube Radio ZU aici.

Dacă vrei să te inţelegi mai bine pe tine şi pe cei din jur şi să navighezi mai uşor perioada asta, ascultă cele 15 episoade realizate până acum de Paul, Alexandra şi Raluca, live la ZU.

Pe toate le găseşti într-un playlist creat special pe contul de Youtube Radio ZU.

De asemenea, nu pierde în fiecare vineri, de la ora 21.00, discuţia live pe care o poartă Raluca Benavides cu cei doi specialişti, Paul Olteanu şi Alexandra Irod.

Poţi să iei legătura cu ei folosind numărul nostru de WhatsApp – 0747 22 1815 – sau sunând la 021 409 19 00.

Vineri, 3 iulie, cei trei vor aborda un subiect care a stârnit mereu interes şi este util ca discuţie tuturor: compatibilitatea în relaţiile de cuplu. Este deja documentat ştiinţific de cel mai lung studiu desfăşurat în istoria omenirii faptul că relaţiile pe care le avem contează cel mai mult în a prezice calitatea vieţii, aşa că Raluca, Alexandra şi Paul şi-au propus să parcurgă o serie de topicuri care gravitează în jurul relaţiilor pe care le legăm.

  • De ce oamenii care ne atrag nu sunt neapărat buni pentru noi?
  • Care e diferenţa dintre chimie şi compatibilitate?
  • Cât din ce ne atrage la alţii e înnăscut şi cât e dobândit?
  • Cât contează personalitatea în atracţie?
  • Există nişte trăsături atrăgătoare universal sau la fiecare dintre noi e altfel?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cei trei vor încerca să găsească răspunsuri.

Cine este Paul Olteanu?

Paul Olteanu activează ca Master Trainer şi Executive Coach, specializat în comunicare, neuroştiinţă şi transformare. In 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) si al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din Romania, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat in urma votului direct a 567 de directori si manageri de HR din toata tara.

În ultimii 12 ani Paul a dezvoltat si livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching şi consultanţă pe subiecte precum neurostiinta comunicarii, neurostiinta increderii, PCM, public speaking, branding personal si dinamici de grup catre publicuri din Europa, America şi Asia.

Cine este Alexandra Irod?

Alexandra Irod este psihoterapeut, cu specializări în terapia Gestalt şi Psihotraumatologie. În urmă cu doi ani a devenit şi coach transformaţional şi a obţinut certificarea pentru instrumentul psihometric Life Style Inventory Assessment.  Alexandra organizează ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală pe teme precum “Conexiunea între stres şi boli”, “Arta şi ştiinţa relaţiilor”, “Comunicare conştientă”, “Traumă şi vindecare”, “Autenticitate versus Ataşament”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân