Laptele degresat previne dezhidratarea dupa exercitiile fizice

Laptele degresat hidrateaza corpul dupa antrenamentele fizice, sustin cercetatorii.
  • Publicat:
Laptele degresat previne dezhidratarea dupa exercitiile fizice
Laptele degresat previne dezhidratarea dupa exercitiile fizice

Laptele degresat hidrateaza corpul dupa antrenamentele fizice, sustin cercetatorii. Acestia spun ca beneficiile unui pahar cu lapte degresat sunt mult mai insemnate decat in cazul consumului unei bauturi electrolite specifice pentru sportivi.

In timpul studiului s-a observat ca pacientii care au baut lapte degresat au ajuns la un echilibru hidric in trei ore, pe cand cei care au optat pentru bautura din comert erau inca dezechilibrati din acest punct de vedere.

Cercetatorii spun ca pe piata exista foarte multe produse pentru cei care fac sport regulat, care contin vitamine, minerale sau antioxidanti, pentru a preveni durerile musculare sau a ajuta in timpul eforului. Toate aceste produse sunt bune ca un mic ajutor de inceput, insa laptele degresat are componente care actioneaza mult mai rapid si mai eficient, restabilind functionarea normala a organismului. (E.H.)
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”