galerie

Produse noi pentru sănătate în vara 2019


 • Într-o vacanţă ne întâlnim cu multe situaţii în care nu respectăm în totalitate tot ce ştim deja pentru a ne proteja de efectele nedorite ale soarelui şi tocmai de aceea, trebuie sa avem în bagaj de fiecare dată şi un plan de rezerva: RANISEPTOL ARSURI SPUMĂ.
Dacă ne confruntăm cu piele deteriorată de factori termici şi expunere la soare, Raniseptol ARSURI este un aliat de nădejde. Cu o formulă ce conţine 10% pantenol, Raniseptol ARSURI îngrijeşte şi calmează pielea iritată şi înroşită şi hidratează şi emoliază în cazul expunerii excesive la soare sau solar. Pantenolul este absorbit rapid în piele, transformându-se în acid pantotenic. Prin contactul cu pielea se stimulează sinteza keratinocitelor şi a celulelor constitutive ale epidermei, acţiune ce accelerează vindecarea şi regenerarea pielii, crescând şi nivelul de hidratare. Sub formă de spray-spumă, Raniseptol ARSURI este uşor de folosit, lăsându-se pe piele până este absorbit complet. 
Pantenolul are efect antiinflamator, calmează pielea afectată de iritaţii sau arsuri, favorizează vindecarea leziunilor, menţine hidratarea pielii şi reduce procesul de deshidratare. Aplicarea spumei Raniseptol ARSURI se poate repeta ori de câte ori este nevoie până când structura pielii revine la normal.
 • Uită de problema transpiraţiei excesive cu Ducray Hidrosis Control.
Transpiraţia excesivă sau HIPERHIDROZA este o afecţiune care afectează aproximativ 5% din populaţie şi poate avea un impact considerabil asupra calităţii vieţii celor care suferă din cauza ei. În unele situaţii, poate declanşa stări de anxietate sau chiar depresie.
Antiperspirantele locale care conţin săruri de aluminiu reprezintă îngrijirea primară pentru hiperhidroza localizată. Când sărurile intră în contact cu transpiraţia, creşterea pH-ului în zona respectivă determină precipitarea, care formează un dop la deschiderea glandelor sudoripare, încetinindu-le activitatea.
Acesta este unul dintre ingredientele active ce se regăsesc în produsele din gama DUCRAY HIDROSIS CONTROL : roll-on şi cremă. În compoziţia lor se mai regăsesc: ricinolat de zinc (deodorant natural, eficace, care neutralizează mirosurile neplăcute), amidon de orez (ingredient activ natural absorbant) şi citrat trietilic (previne mirosurile prin acţiune antibacteriană, inhibă enzimele bacteriene reponsabile de degradarea componenţilor transpiraţiei ce produc mirosul neplăcut). 
DUCRAY HIDROSIS CONTROL ROLL-ON : oferă protecţie eficace timp de 48 de ore împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, nu conţine alcool, nu lasă urme albe şi oferă o senzaţie de confort, cu efect nelipicios. 
DUCRAY HIDROSIS CONTROL CREMĂ : este un antiperspirant cremă pentru mâini şi tălpi, cu efect hipoalergenic. Nu conţine alcool etilic şi are o formulă transparentă şi plăcută.
 • Stare de bine în fiecare zi cu AloeMAX!
În această vară, te invităm să îţi menţii starea de bine cu o băutură răcoritoare şi benefică pentru organism având la bază aloe vera. Băutura Concentrată ALOEMAX de la Herbalife Nutrition este o băutură revigorantă, cu puţine calorii, care te ajută să te hidratezi atât dimineaţa, cât şi pe parcursul întregii zile. 
Adăugată în apă, Băutura Concentrată AloeMax îi conferă acesteia un gust răcoritor, ce te poate ajuta să consumi cu plăcere cantitatea recomandată de 2 litri de lichide pe zi.
AloeMax conţine 97% suc de Aloe Vera extras din frunze întregi prin presare la rece şi nu conţine coloranţi, îndulcitori sau arome. Frunzele de Aloe Vera sunt culese manual, fiind atent selecţionate şi pregătite pentru o băutură revigorantă ce poate fi consumată dimineaţa sau pe tot parcursul zilei. Plantaţiile de Aloe sunt situate în Jaumave, Mexico – parte a Rezervaţiei Biosferei UNESCO “El Cielo”- zonă cu un sol bogat în minerale în care este cultivată una din cele mai bune specii de Aloe din lume. AloeMax este certificat de IASC (International Aloe Science Council), fapt ce demonstrează că este un produs la cel mai înalt nivel de calitate şi puritate.
 • Tu cum ai grijă de sănătatea zâmbetului celui mic? Misiunea ta poate fi mai uşoară cu gama ELGYDIUM KIDS ŞI JUNIOR! Pastele de dinţi şi periuţele ELGYDIUM KIDS şi ELGYDIUM JUNIOR vor fi cu siguranţă îndrăgite şi folosite de cei mici, mai ales când au alături simpaticele personaje din Epoca de Gheaţă pe ambalaj. 
Pentru COPIII CU VÂRSTA ÎNTRE 2 ŞI 6 ANI, ELGYDIUM KIDS are o formulă bine adaptată pentru a proteja dinţişorii de lapte şi pentru a întări smalţul dentar şi au în acelaşi timp o aroma plăcută de căpşuni, banană sau rodie. În plus, periuţele din această gamă au peri flexibili, formă concavă şi indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinţi. 
Gama ELGYDIUM JUNIOR OFERĂ COPIILOR CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 7 ŞI 12 ANI două opţiuni delicioase: pastă de dinţi cu aromă de gumă de mestecat sau tutti frutti. Acestea au o formulă cu o concentraţie de Fluorinol® bine adaptată pentru a proteja dinţii permanenţi, iar periuţele au peri specializaţi pentru a pătrunde în spaţiile interdentare greu de curăţat. 
Personajele celebrei animaţii ICE AGE se regăsesc pe ambalajul pastei de dinţi cu gust de căpşuni Elgydium Kids (2-6 ani) şi pe cea cu aromă tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12 ani), cât şi pe ambalajul periuţelor din aceste game.
 • Nu lăsa durerile musculare sau articulare să te scoată din ritm.
Mergi constant la sală sau practici un sport de performanţă? Atunci cu siguranţă te-ai confruntat măcar o dată cu dureri musculare. Fie că au fost cauzate de febră musculară, accidentări uşoare, lipsa încălzirii înainte de exerciţii sau încălzirea neefectuată corect, tot ce îţi aminteşti acum este cât de tare ţi-ai dorit în acele momente să scapi rapid de durere şi disconfort.
Fiterman Pharma îţi prezintă două soluţii rapide împotriva durerilor musculare şi articulare: Fleximobil® ICE şi Fleximobil® HOT.
ÎNGHEAŢĂ DUREREA CU FLEXIMOBIL® ICE - De ce să alegi o soluţie cu efect de răcire? Recele opreşte conductibilitatea nervoasă şi astfel REDUCE PROCESELE INFLAMATORII şi SCADE CIRCULAŢIA SANGVINĂ.
Fleximobil® ICE este recomandat în ameliorarea durerilor musculare şi articulare şi reducerea inflamaţiei din ENTORSE, LUXAŢII SAU ALTE TRAUMATISME MINORE, febră musculară sau episoade acute ale afecţiunilor reumatice. Produsul are un efect local de răcire asemănător cu cel al gheţii, însă mult mai intens şi de lungă durată. Datorită compoziţiei unice pe bază de ulei de mentă, mentol, arnică şi gheara diavolui, Fleximobil® ICE acţionează rapid, fără a avea efect iritant la locul aplicării.
 • EFECT LOCAL DE ÎNCĂLZIRE CU FLEXIMOBIL® HOT - De ce să alegi o soluţie cu efect de încălzire? Căldura determină vasodilataţie, ce duce la SPORIREA AFLUXULUI DE SÂNGE, relaxarea musculaturii şi implicit calmarea durerii de origine reumatică. 
Fleximobil® HOT este un produs topic care, prin producerea unui efect intens de încălzire la nivelul zonei afectate, destinde musculatura încordată şi contractată şi calmează durerea musculară şi articulară. Datorită compoziţiei unice pe bază de salicilat de metil, camfor, vanilil butir eter, arnică şi gheara diavolui, Fleximobil® HOT acţionează rapid, cu efect pe termen lung, fără a avea efect iritant la locul aplicării.
 • În toiul verii, hidratarea optimă este esenţială, mai ales că petrecem mai mult timp în aer liber, expuşi la temperaturi ridicate. În plus, pierdem prin transpiraţie nutrienţi importanţi, precum sodiu, potasiu, proces care poate duce la deshidratarea organismului, cu simptome ca durerile de cap, lipsa de concentrare, stări de ameţeală, probleme la nivelul pielii, senzaţie de gură uscată, presiune crescută, etc. Cu toţii ştim că este indicat să consumăm zilnic cât mai multe lichide şi fructe de sezon, însă uneori nu este suficient! Pentru o hidratare optimă putem încerca LITORSAL!
Cu arome răcoritoare de mentă şi lămâie, LITORSAL, sub formă de comprimate efervescente, hidratează organismul şi potoleşte eficient setea, ajută la echilibrarea balanţei electrolitice şi asigură un aport de glucoză, cu rol în funcţionarea normală a inimii şi a creierului. Ingredientele LITORSAL - VITAMINA C, POTASIU, SODIU ŞI GLUCOZĂ – echilibrează balanţa electrolitică astfel încât noi ne vom putea păstra energia în ciuda disconfortului cauzat de temperaturile ridicate sau de efortul fizic depus. În plus, LITORSAL este recomandat şi în cazul deshidratării cauzate de vărsături, episoade diareice sau în urma consumului excesiv de alcool.
 • Descoperă soluţia inovatoare de la Fiterman Pharma pentru o piele fără vergeturi sau cicatrici!
Simplul gând de a rămâne cu o cicatrice după o intervenţie chirurgicală, în urma unei tăieturi sau a unei răni îngrozeşte pe oricine. Ne şi gândim …. “un semn pe viaţă?” Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva, dar cumva acestea sunt inevitabile pentru cei mai mulţi dintre noi. Fiterman Pharma a conceput un gel pe bază de silicon, ideal pentru tratamentul vergeturilor şi cicatricilor noi şi vechi, de orice mărime şi de pe orice zonă a corpului, inclusiv faţa. Este vorba de REGEN-SIL, un produs cu 3 tipuri de silicon (polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicate), ce are acţiune intensă. 
Avantajele unui produs pe bază de silicon: 1 - Poate fi administrat, în condiţii de siguranţă, la nou-născuţi, copii, persoane cu pielea sensibilă, femei gravide şi în timpul alăptării; 2 - Nu conţine excipienţi, parfum, conservanţi şi alergeni, iar după aplicare pot fi folosite şi alte produse cosmetice, farmaceutice sau, de ce nu, un machiaj corector. 
Acţiunea REGEN-SIL constă în: previne cicatrizarea inestetică şi dezvoltarea excesivă a tesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi şi vergeturi); atenuează şi aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi); estompează culoarea cicatricilor înroşite sau brunificate; calmează mâncărimile şi orice alt disconfortul asociat cicatricilor; împiedică deshidratarea pielii, o lasă să respire şi îi creşte elasticitatea; formeaza un film protector, invizibil, discret, care nu pateaza hainele.
 • Noutăţi de la Activia: Două noi sortimente de iaurt cu mix de cereale, seminţe şi fructe confiate.
Noile produse conţin bunătatea iaurtului Activia produs în România, îmbogăţit cu miliarde de Bifidus ActiRegularis, ce poate fi combinat acum cu noi mixuri de cereale, seminţe şi fructe confiate. Ideale pentru orice moment şi loc, noile iaurturi Activia Musli, Merişoare şi Seminţe de Dovleac şi Activia Musli, Migdale, Quinoa şi Chia au fost create cu atenţie, pentru a oferi o gustare hrănitoare, oriunde te-ai afla. Pe lângă designul atractiv, cu o formă adaptată cerinţelor consumatorilor, noile ambalaje ale iaurturilor Activia includ şi o linguriţă în interiorul capacului, ce îţi permite să le savurezi oricând şi oriunde.
Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum şi sunt uşor de integrat chiar şi în diete speciale, precum regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.
Tu cum ai grijă de sănătatea zâmbetului celui mic? Misiunea ta poate fi mai uşoară cu gama ELGYDIUM KIDS ŞI JUNIOR! Pastele de dinţi şi periuţele ELGYDIUM KIDS şi ELGYDIUM JUNIOR vor fi cu siguranţă îndrăgite şi folosite de cei mici, mai ales când au alături simpaticele personaje din Epoca de Gheaţă pe ambalaj. Pentru COPIII CU VÂRSTA ÎNTRE 2 ŞI 6 ANI, ELGYDIUM KIDS are o formulă bine adaptată pentru a proteja dinţişorii de lapte şi pentru a întări smalţul dentar şi au în acelaşi timp o aroma plăcută de căpşuni, banană sau rodie. În plus, periuţele din această gamă au peri flexibili, formă concavă şi indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinţi. Gama ELGYDIUM JUNIOR OFERĂ COPIILOR CU VÂRSTA CUPRINSĂ ÎNTRE 7 ŞI 12 ANI două opţiuni delicioase: pastă de dinţi cu aromă de gumă de mestecat sau tutti frutti. Acestea au o formulă cu o concentraţie de Fluorinol® bine adaptată pentru a proteja dinţii permanenţi, iar periuţele au peri specializaţi pentru a pătrunde în spaţiile interdentare greu de curăţat. Personajele celebrei animaţii ICE AGE se regăsesc pe ambalajul pastei de dinţi cu gust de căpşuni Elgydium Kids (2-6 ani) şi pe cea cu aromă tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12 ani), cât şi pe ambalajul periuţelor din aceste game.
1/1