Gala din Inimă pentru Viitor, ediţia 7: peste 12.000 de servicii medicale pentru persoane defavorizate

Pe 18 octombrie 2019, la Hotel InterContinental, are loc a 7-a ediţie a Galei din Inimă pentru viitor.
  • Publicat:
Gala din Inimă pentru Viitor, ediţia 7: peste 12.000 de servicii medicale pentru persoane defavorizate
FOTO: 123rf.com / Gala din Inimă pentru Viitor, ediţia 7: peste 12.000 de servicii medicale pentru persoane defavorizate

A 7-a ediţie a Galei din Inimă pentru Viitor reuneşte peste 250 de personalităţi din lumea de business, politică, media şi medicală pentru sprijinirea a peste 4400 de pacienţi defavorizaţi. Vineri, 18 octombrie 2019, la Hotel InterContinental, lumea medicală şi de business se reuneşte pentru a sărbători bunătatea în formă pură în cadrul Galei din Inimă pentru Viitor, organizată ca în fiecare an de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria.

”Coroana nevăzută a bunătăţii” va trona pe fruntea şi în sufletele celor care au ales să sprijine în continuare cauzele fundaţiei care se îngrijeşte de peste 4400 de pacienţi fără venituri şi asigurări sociale sau cu venituri foarte mici în cadrul celor două policlinici şi de cei 200 de copii din familii defavorizate care primesc educaţie şi hrană în cadrul celor două afterschool-uri.

”Fiecare Gala din Inimă pentru Viitor îmi aduce bucurie în suflet, lumină şi recunoştiinţă pentru toţi cei care de 7 ani de zile aleg să se alăture crezului nostru că bunătatea nu este doar o virtute ci un mod de viaţă. Să poţi răspândi sentimentul de servire faţă de semenii tăi, mai puţin norocoşi, nu din obligaţie sau nevoie socială, ci din suflet şi pentru suflet, este un sentiment unic, înălţător şi care uneşte lumea. Acest sentiment îl simţim în fiecare seară de Gală şi cu fiecare ediţie observ cum energia bunătăţii uneşte suflete şi trece dincolo de barierele sociale, economice sau de afaceri”, declară Dr Wargha Enayati, Preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria.

Gala din Inimă pentru Viitor nu este doar un prilej de întâlnire şi socializare, ci un moment de bilanţ pentru activitatea fundaţiei şi, cu mulţumire în suflet către toţi cei care, prin donaţii, sunt alături de activităţile de sprijinire a atâtor categorii defavorizate de oameni, putem spune că fiecare Gală aduce o creştere în numărul serviciilor pe care le oferim oamenilor: 19.000 de consultaţii către 5,600 pacienţi (dintre care 12.600 de servicii catre 4,400 de pacienti defavorizati) în 2018, doar în ultimii trei ani 1475 de pacienţi au beneficiat de programe de screening de prevenţie cancer col, ovarian, mamar, pulmonar şi de boli cardiovasculare şi alţi mii de pacienţi au primit 5300 consultaţii de medicină internă şi cardiologie, 633 consultaţii de ginecologie şi 5339 de consultaţii şi tratamente stomatologice.

Policlinicile Fundaţiei au misiune specială: unesc sub acelaşi acoperiş dramele pacienţilor cu dedicarea medicilor, prin urmare o menţiune specială o vom face anul acesta celor care oferă cu bunătate şi deschidere câte o părticică din sufletul lor fiecărui pacient care le calcă pragul.

”Eroii din spatele acestor mii de consultaţii sunt medicii şi asistentele Fundaţiei Inovaţiei Sociale Regina Maria. Ei au în fiecare zi aşezată pe frunte ”coroana nevăzută a bunătăţii”. 15 medici voluntari şi-au donat, anul trecut, 3100 de ore din viaţa lor pentru cei care intră în policlinicile noastre deznădăjduiţi şi plini de nevoi. Lor şi celorlalţi asistente şi medici angajaţi, voluntarilor şi învaţătorilor care lucreză cu copiii din centre le dedicăm această Gală şi îi aducem în faţa tuturor, a opiniei publice, a partenerilor noştri pentru a le mulţumi”, Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria.

Seara va beneficia de un moment artistic susţinut de Loredana, de o cină gourmet şi de o licitaţie spectaculoasă. Regăsiţi aici, catalogul de licitaţie! MC-ul evenimentului va fi Mihaela Brădescu, Managing Partner al companiei PIATRAONLINE.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”