Femeile cu solduri late, cele mai atractive pentru barbati

Primul lucru la care se uita un barbat la o femeie este latimea soldurilor, pentru ca o femeie lata in solduri ii va darui un copil sanatos, afirma psihologii.
  • Publicat:
Femeile cu solduri late, cele mai atractive pentru barbati
Femeile cu solduri late, cele mai atractive pentru barbati

Primul lucru la care se uita un barbat la o femeie este latimea soldurilor, pentru ca o femeie lata in solduri ii va darui un copil sanatos, afirma psihologii. „Coapsele mari au fost din totdeauna o atractie primordiala pentru barbati.

Acestia au convingerea ca femeia care are trupul in forma de chitara este o persoana sanatoasa, iar copiii facuti cu ea au mari sanse sa mosteneasca toate calitatile tatalui.

O femeie lata in solduri ofera copilului spatiul necesar dezvoltarii ca embrion. In antichitate, barbatii isi alegeau partenerele dupa solduri si marimea sanilor, tot din motivul nasterii unui copil puternic si sanatos. Totodata, pe barbati nu ii deranjeaza cele cateva kilograme in plus ale femeilor.

Acestea sunt singurele care isi fac griji de o anumita greutate”, sustine psihologul Hanibal Dumitrascu. Al doilea lucru de care este atras un barbat la o femeie este marimea sanilor, iar apoi lungimea picioarelor. ” Cand o fata ajunge la pubertate, lungimea picioarelor ei devine un semnal pentru barbati ca aceasta este matura din punct de vedere sexual, ceea ce e asociat cu sexualitatea.

Adolescentele incep sa poarte pantofi cu tocuri si fuste scurte pentru a-si face picioarele sa para cat mai lungi. Barbatilor le plac tocurile inalte pentru ca acestea fac o femeie sa fie mai atragatoare. Picioarele ei par mai lungi, ii arcuiesc spatele si ii scot in evidenta fundul”, afirma Hanibal Dumitrascu.

De asemenea, specialistii sustin ca barbatii se mai uita la unghiile de la maini si cele de la picioare, pentru ca, dupa felul in care arata acestea, barbatul isi da seama cat de ingrijita este o femeie. De cealalta parte, femeile sunt neinteresate de aspectul fizic.

”Femeile cauta un barbat care sa le ofere protectie si suport material. Acestea isi cauta un partener dominant in societate, iar aspectul fizic nu conteaza aproape deloc”, sustine psihologul Dumitrascu.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân