Durerile menstruale trec cu măceşe

Majoritatea femeilor sufera din cauza crampelor menstruale, dureri resimtite in partea inferioara a abdomenului. Din fericire, metodele naturiste te ajuta i aceste zile dificile. Inainte si in timpul menstruatiei e recomandat consumul de ceaiuri din plante cu efect antispasmodic, precum si din macese.
  • Publicat:
Durerile menstruale trec cu măceşe

Majoritatea femeilor sufera din cauza crampelor menstruale, dureri resimtite in partea inferioara a abdomenului.

Din fericire, metodele naturiste te ajuta i aceste zile dificile. Inainte si in timpul menstruatiei e recomandat consumul de ceaiuri din plante cu efect antispasmodic, precum si din macese.

Aceste licori reduc durerile abdominale si pot diminua fluxul sangerarii.

Alte produse naturiste la care poţi apela cu încredere sunt infuziile de valeriană şi de gura-lupului. Ceaiurile de secară şi de chimen dulce reprezintă alte soluţii la îndemână în aceste zile dificile.

Dacă nu eşti amatoare de ceaiuri, poţi apela la o baie cu apă caldă, în combinaţie cu aromoterapia sau cu un masaj susţinut în zona lombară, cu uleiuri aromate.

Încearcă şi…

Coada-şoricelului – Este indicată dacă ai un ciclu abundent. Bea infuzie concentrată din această plantă de două ori pe zi.

Anasonul – Din seminţe îţi poţi prepara o infuzie care îţi va calma durerile menstruale.

Salvia – Frunzele sale regularizează fluxul sângerării.

Florile de muşeţel – Ele sunt recomandate pentru ameliorarea durerilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”