Dispozitivul care vă scapă de ţiuitul din urechi

Persoanele care se confruntă cu tinitus au acum şansa de a scăpa de aceste simptome deranjante cu ajutorul unui dispozitiv ingenios.
  • Publicat:
Dispozitivul care vă scapă de ţiuitul din urechi

Persoanele care se confruntă cu tinitus – o afecţiune ce se manifestă prin sunete ce pot mima zgomote precum zumzet, ţârâituri, clicuri, ţiuituri, fluierături sau şuierături – au acum şansa de a scăpa de aceste simptome deranjante cu ajutorul unui dispozitiv ingenios.

Ear Noise Eliminator (n. red. – eliminatorul de sunete din ureche) poate ameliora inclusiv vertijul şi ameţeala, prevenind în acelaşi timp tulburările de auz survenite de regulă odată cu înaintarea în vârstă.

Compania elveţiană care a dezvoltat acest device, Ddrum AG, a testat dispozitivul pe 40.000 de pacienţi, care susţin că tratamentul este eficient.

„Zgomotele din urechi dispar la scurt timp după purtarea device-ului, iar în unele cazuri se înregistrează chiar o
vindecare completă a tinitusului”,
a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Dispozitivul funcţionează pe baza acţiunii laserului, care stimulează şi regenerează celulele, şi trebuie purtat zilnic, timp de 30 de minute. Raza de laser pătrunde în profunzimea ţesutului şi are un impact direct asupra funcţionării sistemului auditiv. De asemenea, stimulează circulaţia sângelui, ducând astfel la regenerarea celulară şi la întărirea sistemului imunitar.

Nu sunt necesare cunoştinţe avansate pentru folosirea device-ului, iar metoda este descrisă ca fiind „simplă, nedureroasă, fără efecte adverse şi accesibilă”.

Desigur, mai sunt necesare studii clinice care să ateste eficacitatea acestui dispozitiv. Cei care doresc să testeze device-ul pot contacta echipa care a stat la baza acestui proiect pe earnoiseeliminator.com.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Ce modificări suferă ADN-ul în spaţiu
Ce modificări suferă ADN-ul în spaţiu
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”