De ce e bine sa ai penisul circumcis?

Taierea pielii preputului este probabil cel mai vechi ritual sexual. Se crede ca isi are originile in religie, ca previne masturbarea tinerilor sau ca mentine curatenia.
  • Publicat:
De ce e bine sa ai penisul circumcis?
De ce e bine sa ai penisul circumcis?
Taierea pielii preputului este probabil cel mai vechi ritual sexual.

Se crede ca isi are originile in religie, ca previne masturbarea tinerilor sau ca mentine curatenia.

Unii experti sexuali spun ca e mult mai usor pentru un barbat circumcis sa-si amane ejacularea sau ca aceasta previne cancerul cervical.

Femeile au pareri diferite despre actul sexual si despre aspectul penisului.

Unele femei gasesc un penis circumcis mult mai placut, pielea preputului fiind neatragatoare, chiar feminina.

Altora le place sa vada cum pielea preputului dezvaluie capul penisului.

 
Daca ai un penis necircumcis si intalnesti o femeie care prefera penisul circumcis, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca poti trage pielea preputului, aratand capul penisului in toata splendoarea lui. Este un pic mai dificil pentru barbatii circumcisi daca intalnesc o femeie care nu agreeaza asta.

Stimularea penisului circumcis si necircumcis

Nu este nici o diferenta intre stimularea manuala a unui penis circumcis si a unuia necircumcis, pentru ca pielea preputului se misca de sus in jos in ambele cazuri. Un penis circumcis are oricum pielea preputului, doar ca aceasta nu inconjoara capul penisului, stimularea manuala avand acelasi efect.
Pe aceasta idee se bazeaza si inelele pentru penis, care trag in jos pielea, strangandu-l, fie el circumcis sau nu, si marind placerea. Daca ai un penis cu un cap mai sensibil, lasa-l descoperit mereu si iti va fi mai usor sa-ti intarzii ejacularea.

In concluzie, nu exista diferente semnificative intre in penis circumcis si unul necircumcis, deci e bine sa te gandesti inainte de a avea idei preconcepute despre circumcizie. Daca n-o faci pentru tine, fa-o pentru copiii tai si lasa-i pe ei sa decida daca isi doresc sau nu o circumcizie atunci cand devin activi sexual.

Afla mai multe pe www.sexgen.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”