Concurs: Fii The One de Sarbatori!

Pentru zilele speciale de Sarbatori, The ONE te invita sa participi la concurs!
  • Publicat:
Concurs: Fii The One de Sarbatori!
Concurs: Fii The One de Sarbatori!

Pentru zilele speciale de Sarbatori, The ONE te invita sa participi la concurs! Pentru ca vrem ca si anul acesta tu sa fii The ONE de Sarbatori, trimite-ne o urare pana la data de 17 decembrie 2008 si poti castiga o multime de premii!

Daca esti The ONE poti castiga:

– 1 rochie designer Kinga Varga, 1 rochie designer Irina Marinescu si 1 rochie designer Elena Perseil

– 5 seturi BURBURRY ce contine parfum si lotiune de corp

– 3 genti de seara cu lantisor metalic FURLA

– 3 cine pentru doua persoane la restaurantul cu specific mediteranean Les Oliviades, de la hotel Sofitel Bucuresti, care incepand cu ianuarie 2009 devine Pullman Bucharest World Trade Center.

La mai bine de 14 ani de la deschiderea primei unitati in Capitala, numele Sofitel va dispărea de pe frontispiciul singurului hotel din Romania afiliat acestei retele, pentru a face loc unui brand apartinand tot grupului francez Accor, Pullman.

Pentru a participa la Concurs intra pe site-ul The One

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Ardeiul iute inhiba senzatia de durere
Ardeiul iute inhiba senzatia de durere
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”