Ce vor barbatii sa faca femeile in timpul actului sexual?

Exista o credinta larg raspandita conform careia barbatii traiesc doar pentru sex si nimic altceva in afara de sex si ca tot ce fac este pentru si din cauza sexului. Acest lucru nu este chiar departe de adevar. La fel de adevarat este ca barbatii nu inteleg sexul ca fiind pur si simplu actul de introducere si de scoatere a penisului din vagin.
  • Publicat:
Ce vor barbatii sa faca femeile in timpul actului sexual?

Lumea barbatilor nu este atat de simpla si de modesta in dorinte pe cat ai putea crede.

Exista o credinta larg raspandita conform careia barbatii traiesc doar pentru sex si nimic altceva in afara de sex si ca tot ce fac este pentru si din cauza sexului. Acest lucru nu este chiar departe de adevar.

La fel de adevarat este ca barbatii nu inteleg sexul ca fiind pur si simplu actul de introducere si de scoatere a penisului din vagin. Ei prefera sa aiba partenere care sa stie cum se fac lucrurile. Pentru acelea dintre voi care nu sunt foarte experimentate, am compilat o lista de dorinte pe care barbatii isi doresc sa le indeplinesti in pat, indiferent ca recunosc sau nu.

Sa te stimulezi singura

Preia controlul si arata-i cat de emancipata esti. Inainte de a-l urma, provoaca-ti o stare de excitare. Foloseste cele mai tari fantezii sexuale pentru a-ti activa libidoul. Nu e nimic in neregula cu tine daca te imaginezi in bratele unui strain. Bineinteles, acest lucru ar trebui sa il stii doar tu, sa ramana in imaginatia ta. Nu e cazul sa ii imparti aceste fantezii partenerului sub nici o circumstanta.

Varietatea este cheia

Diversitatea este o conditie pentru fluxul constant de motivatie pentru intimitate si placere divina. Totodata, eviti rutina si te pastrezi activa.

De data aceasta tu esti vanatorul si prada este chiar sub nasul tau. Nu-l lasa sa inverseze rolurile. Gusta-i fiecare particica a corpului asa cum ai face cu o prada, schimba pozitia si testeaza tot ce se poate din pozitia de dominator de care nu trebuie sa uiti.

Vrea sa priveasca

Stimularea vizuala este la fel de importanta pentru barbati avand in vedere ca le ofera o cantitate de placere destul de mare. Deci, fa un efort si organizeaza un spectacol pentru ochii lui. Poarta chiloti sexy si asigura-te ca in timpul actului sexual partile tale erotice pot fi vazute, spre exemplu sanii, vaginul etc.

Ii poti oferi si mai multa placere cu o tunsoare noua jos sau facand dragoste in fata unei oglinzi astfel incat sa poata vedea efectele barbatiei lui in tine. In orice doresti sa faci, afirma-ti dominatia. El iti va rasplati, fara indoiala, eforturile.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”