Ben Affleck si Jennifer Garner asteapta cel de-al doilea copil

Cuplul Ben Affleck - Jennifer Garner asteapta cel de-al doilea copil, care urmeaza sa se nasca anul viitor, conform unui articol publicat in National Enquirer.
  • Publicat:
Ben Affleck si Jennifer Garner asteapta cel de-al doilea copil
no title

Cuplul Ben Affleck – Jennifer Garner asteapta cel de-al doilea copil, care urmeaza sa se nasca anul viitor, conform unui articol publicat in National Enquirer. Cuplul, despre care au aparut recent speculaţii privind o posibila desparţire, mai are impreuna o fetiţa, Violet, nascuta in decembrie 2005, informeaza entertainmentwise.com.

"Cu cateva zile inainte de Ziua Independenţei, Jen a inceput sa-si sune prietenii apropiaţi pentru a-i anunţa ca e insarcinata din nou. Jen a spus ca este insarcinata in luna a treia si ca ea si Ben sunt extaziaţi", a declarat o sursa pentru National Enquirer.

"Ea si Ben se intreaba inca daca sa afle sexul copilului", a mai spus sursa.

Affleck si Garner s-au casatorit in iunie 2005, dupa ce s-au intalnit in 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”