„Aspirina săracului” chiar funcţionează!

Dacă faci sex, poţi scăpa de răceală în această iarna! Serile petrecute în braţele celui iubit pot avea însă şi alte beneficii pentru sănătatea ta, cel puţin asta cred specialiştii.
  • Publicat:
„Aspirina săracului” chiar funcţionează!

Dacă faci sex, poţi scăpa de răceală în această iarna! Serile petrecute în braţele celui iubit pot avea însă şi alte beneficii pentru sănătatea ta, cel puţin asta cred specialiştii, scrie Gândul.info.

Vremea rece te poate predispune la răceală sau tuse, dar asta nu se întâmplă şi dacă ai o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Serile romantice de iarnă pot avea numeroase beneficii pentru sănătatea, în principal pentru sistemul tău imunitar. Experţii cred că sexul practicat o dată sau de două ori pe săptămână creşte nivelul imunoglobinei A, un anticorp care te poate ţine departe de răceli şi de anumite infecţii. Şi cu siguranţă este mult mai distractiv decât să iei vitamine.

Dacă lucrurile se încălzesc în dormitor, poţi să renunţi la încălzirea centrală, care emană un aer uscat şi îţi poate provoca dureri de gât. Ba mai mult, sexul poate fi iarna „cântecul perfect de leagăn”. Oxitocina secretată în timpul orgasmului ajută creierul să elibereze substanţe chimice care îţi induc o stare de bine, te ajută să te relaxezi şi să scapi de insomnie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce greşeli fac femeile când ţin dietă
Ce greşeli fac femeile când ţin dietă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: