Aplicaţia de mobil care poate depista aluniţele cu potenţial cancerigen

Oamenii de ştiinţă şi dezvoltatorii de telefonie mobilă inteligentă fac mari progrese în ceea ce priveşte relaţia oamenilor cu tehnologia, care poate fi un bun aliat în depistarea anumitor probleme de sănătate. O invenţie recentă poartă denumirea de MelApp şi reprezintă, de fapt, o aplicaţie pentru smartphone care monitorizează starea de sănătate a pielii, cu accent pe aluniţe, care se pot transforma în timp în melanom, un tip de cancer de piele care afectează din ce în ce mai mult populaţia.
  • Publicat:
Aplicaţia de mobil care poate depista aluniţele cu potenţial cancerigen

Oamenii de ştiinţă şi dezvoltatorii de telefonie mobilă inteligentă fac mari progrese în ceea ce priveşte relaţia oamenilor cu tehnologia, care poate fi un bun aliat în depistarea anumitor probleme de sănătate.


O invenţie recentă poartă denumirea de MelApp şi reprezintă, de fapt, o aplicaţie pentru smartphone care monitorizează starea de sănătate a pielii, cu accent pe aluniţe, care se pot transforma în timp în melanom, un tip de cancer de piele care afectează din ce în ce mai mult populaţia.

Aceasta a fost elaborată de către specialiştii de la Health Discovery Corporation şi poate fi cumpărată direct de pe site-ul producătorului.


Astfel, printr-o simplă poză, utilizatorul poate obţine o evaluare rapidă în privinţa riscului de malignitate a aluniţei iar arhiva de poze, salvată pe parcursul timpului, poate oferi informaţii cu privire la modificarea formei, culorii şi dimensiunii aluniţei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”